MHP'li Kalyoncu: Muhalifler Gerçek Yüzlerini Gösterdi
Haber Detayı
23 Şubat 2022 - Çarşamba 19:42 Bu haber 2818 kez okundu
 
MHP'li Kalyoncu: Muhalifler Gerçek Yüzlerini Gösterdi
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, foyaları ortaya çıkan muhaliflerin birer birer gerçek yüzlerini gösterdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kalyoncu: Muhalifler Gerçek Yüzlerini Gösterdi

Muhalefet partilerinin foyalarını ortaya çıkaran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerden rahatsız olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na tepki gösteren MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, foyaları ortaya çıkan muhaliflerin birer birer gerçek yüzlerini gösterdiğini belirterek, yuvarlak masanın her tarafından pislik saçılırken muhaliflerden hangisinin fikrinin gerçeği yansıttığını sordu. 

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN TARKAN'IN ŞARKISI VE 6 PARTİLİ MUHALEFET YORUMU

 

Tarkan'ın Koronavirüs salgınına yönelik söylediği şarkı sözlerini, iktidarın gitmesi için söylediğini iddia eden muhaliflerin ısrarla paylaşması üzerine, Yuvarlak Masada toplanan muhalefet partilerinin sayısı ve CHP'nin amblemindeki okların sayısının 6 olması nedeniyle bir siyasi değerlendirme yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Niyet okuyucuları mevzi üstüne mevzie girerek fitne yayıyorlar. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır ve hepsi meydandadır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadolu’da yaygın bir ağız şivesiyle söylüyor. Elbette geçecek, zor günler geçecek, zillet geçecek, terör geçecek, sıkıntılar geçecek, salgın geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek, Allah’ın izniyle de buna az kaldığı görülecek. 6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz, bu rakamı ters çevirdiğimizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil, görmek, görüleni tüm berraklığıyla göstermektir. Biz 6’ya bakınca gördüğümüz 6 oktur, yuvarlak masa çevresinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır, Türkiye’nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6’yı çevirip 9 rakamına bakınca da gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, parlayan 9 Işıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir, Cumhur İttifakı’nın 2023’te açık ara öne geçeceğinin simgesidir. Nitekim çoğu gitmiş azı kalmıştır.'' dedi.

 

CHP'Lİ KAFTANCIOĞLU VE YAZAR BAYRAKTAROĞLU'NUN MHP LİDERİ BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

Muhalefet partilerinin foyalarını ortaya çıkaran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerden rahatsız olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ''Bahçeli usulü. D+e+v+l+e+t=6. Cumhur İttifakı= AKP + MHP + BBP+ Mafya +5’li çete +Uyuşturucu Baronları= 6. Ters çevir 9. İttifaktaki 3 eksiği bulun. Mesele görmek:)'' sözleriyle MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alırken, hızını alamayıp klavyesinin ardına sığınarak çirkin sözler sarfeden Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, ''Bahçeli: '6 rakamını terse çevirirseniz 9 rakamı ortaya çıkar' Sayın Bahçeli 69 pozisyonunu nereden biliyor acaba? Hiç denemiş mi? Denemişse kiminle? Müthiş bir beden eğitimi çalışmasıdır da onu demek istedim.'' dedi.

 

MHP'Lİ KALYONCU'DAN CHP'Lİ KAFTANCIOĞLU VE YAZAR BAYRAKTAROĞLU'NA TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin muhalefet cenahını rahatsız eden analizlerine açıklık getiren MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımızın bakmakla görmek arasındaki farkı ortaya koymak için 6 ve 9 rakamlarından yola çıkarak yaptığı benzetme, altı pislik dolu birilerini rahatsız etmiş. Genel Başkanımız, CHP’nin yaşadığı ideolojik değişim sonucu Atatürk'ün ilkelerinden uzaklaştığını, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine bağlı 9 Işık doktrininin milletin ufkunu aydınlattığını MHP’nin elinde Türk milliyetçiliği ideolojisinin ilelebed baki kalacağını söylemiştir.'' dedi.

 

YUVARLAK MASANIN HER TARAFINDAN PİS KOKULAR SAÇILDI

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin foyalarını çıkardığı muhaliflerin, birer birer gerçek yüzlerini gösterdiğine dikkat çeken MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, ''Atatürk'ün partisinde İstanbul il başkanlığı yapıp Atatürk'ün adından bile haz etmeyen Canan Kaftancıoğlu kendisinin ve partisinin terörist ile kucak kucağa olduğu ifşa olunca iç dünyasını kaplayan pisliği açığa vurmuştur. Bu hanımdan aldığı sufle ile onların  Sözcüsü yandaş/ candaş gazetenin elemanları da koroya katılmışlardır. Sayın Genel Başkanımız bunların içindeki pisliği ortaya dökmüştür. Edep ve haya yoksunları da sosyal medyada bir bir dökülmüştür. 6 ile 9'un farkı ve baktığında ne görülen bu kadar açıktır. Üzerine oturdukları pislik dolayısıyla yuvarlak masanın altı, üstü ve çevresi pis kokmaktadır.'' dedi.

 

HANGİNİZİN SÖZLERİ GERÇEK FİKİRLERİNİZ?

 

Mustafa Kemal Atatürk'ün adını bile anmaktan imtina eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na asıl fikirlerinin ne olduğunu soran MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, ''Milli bütünlük fikrini ve ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisini taşımaktan aciz ama lafa gelince Atatürk'ün partisiyiz diyen CHP yönetimine ve Atatürk’ü sevmeyen bir il başkanına soruyoruz: Sizin fikriniz, zikriniz bu kadar karışıkken fikirlerinizi hanginizin sözleri yansıtmaktadır?'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir Milletvekili, Hasan Kalyoncu, foyaları, ortaya çıkan, muhalifler, birer birer, gerçek yüzünü, gösterdi, Yuvarlak Masa, pislik saçıldı, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı