MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya: Onların İpini Tutun
Haber Detayı
23 Şubat 2022 - Çarşamba 12:21 Bu haber 2360 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya: Onların İpini Tutun
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, utanma duygusu kaybolmuş bir yazarın sahibi olan solak medyaya tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya: Onların İpini Tutun

TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerle muhalif cenahı darmadağın eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, çirkin sözlerle hedef alan Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na ve onun sahibi Sözcü Gazetesi grubuna tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Memduh Bayraktaroğlu gibi utanma duygusu kaybolmuş bir yazarın sahibi olan solak medyanın, insani vasıflardan yoksun bu tip terbiyesizlerin iplerini sıkı tutması tavsiyesinde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN TARKAN'IN ŞARKISI VE 6 PARTİLİ MUHALEFET YORUMU

 

Tarkan'ın Koronavirüs salgınına yönelik söylediği şarkı sözlerini, iktidarın gitmesi için söylediğini iddia eden muhaliflerin ısrarla paylaşması üzerine, Yuvarlak Masada toplanan muhalefet partilerinin sayısı ve CHP'nin amblemindeki okların sayısının 6 olması nedeniyle bir siyasi değerlendirme yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Niyet okuyucuları mevzi üstüne mevzie girerek fitne yayıyorlar. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır ve hepsi meydandadır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadolu’da yaygın bir ağız şivesiyle söylüyor. Elbette geçecek, zor günler geçecek, zillet geçecek, terör geçecek, sıkıntılar geçecek, salgın geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek, Allah’ın izniyle de buna az kaldığı görülecek. 6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz, bu rakamı ters çevirdiğimizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil, görmek, görüleni tüm berraklığıyla göstermektir. Biz 6’ya bakınca gördüğümüz 6 oktur, yuvarlak masa çevresinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır, Türkiye’nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6’yı çevirip 9 rakamına bakınca da gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, parlayan 9 Işıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir, Cumhur İttifakı’nın 2023’te açık ara öne geçeceğinin simgesidir. Nitekim çoğu gitmiş azı kalmıştır.'' dedi.

 

MEMDUH BAYRAKTAROĞLU, MHP LİDERİ BAHÇELİ'Yİ ÇİRKİN SÖZLERLE HEDEF ALDI

 

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısı ve muhaliflerin her şeyden medet umması konusunda deşifrelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerden rahatsız olan Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi çirkin sözlerle hedef aldığı açıklamasında, ''Bahçeli: '6 rakamını terse çevirirseniz 9 rakamı ortaya çıkar' Sayın Bahçeli 69 pozisyonunu nereden biliyor acaba? Hiç denemiş mi? Denemişse kiminle? Müthiş bir beden eğitimi çalışmasıdır da onu demek istedim.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN MEMDUH BAYRAKTAROĞLU VE SAHİPLERİNE TEPKİ

 

TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerle muhalif cenahın foyalarını ortaya seren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, çirkin sözlerle hedef alan Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na ve ipini tutan sahibi Sözcü Gazetesi grubuna tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’deki basının seviye ve etiğini muhalif kanatta olduğunu belirten bu ve benzeri 'şerefsizlere' bakarak görebilmek mümkün. Utanma duygusu kaybolmuş, zerre kadar fikri olgunluğu bulunmayan, insani vasıflardan yoksun terbiyesizlerin sahipleri iplerini sıkı tutsun! Kurumunuz Sözcü Gazetesi bünyesinde çıkan bir gazetede, adına köşe açılmış bu şahsın yazdığı böylesine edepsiz, terbiyesiz ve aşağılık sözlere yönelik tavrınız nedir? Bu mu medya etiğiniz, bu mu insanlığınız, meslek ahlakınız?'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, utanma duygusu, kaybolmuş, bir yazar, sahibi olanlara, ipini sıkı tutun, tavsiyede bulundu, Devlet Bahçeli, muhalefet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı