MHP'li Semih Yalçın: Onlara Böylesi Bir Başkan Yakışır
Haber Detayı
23 Şubat 2022 - Çarşamba 10:43 Bu haber 2034 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın: Onlara Böylesi Bir Başkan Yakışır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Marksistlerin at oynattığı ve Milli değerlere düşman zihniyetin partisine böylesinin yakıştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın: Onlara Böylesi Bir Başkan Yakışır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerden rahatsız olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, teröre ve şiddete meyyal Marksistlerin at oynattığı ve Millî değerlere düşman zihniyetin ini haline gelen bir siyasi partiye, böylesi birisinin başkan olmasının cuk diye oturduğunu söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN TARKAN'IN ŞARKISI VE 6 PARTİLİ MUHALEFET YORUMU

 

Tarkan'ın Koronavirüs salgınına yönelik söylediği şarkı sözlerini, iktidarın gitmesi için söylediğini iddia eden muhaliflerin ısrarla paylaşması üzerine, Yuvarlak Masada toplanan muhalefet partilerinin sayısı ve CHP'nin amblemindeki okların sayısının 6 olması nedeniyle bir siyasi  değerlendirme yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Niyet okuyucuları mevzi üstüne mevzie girerek fitne yayıyorlar. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır ve hepsi meydandadır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadolu’da yaygın bir ağız şivesiyle söylüyor. Elbette geçecek, zor günler geçecek, zillet geçecek, terör geçecek, sıkıntılar geçecek, salgın geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek, Allah’ın izniyle de buna az kaldığı görülecek. 6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz, bu rakamı ters çevirdiğimizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil, görmek, görüleni tüm berraklığıyla göstermektir. Biz 6’ya bakınca gördüğümüz 6 oktur, yuvarlak masa çevresinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır, Türkiye’nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6’yı çevirip 9 rakamına bakınca da gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, parlayan 9 Işıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir, Cumhur İttifakı’nın 2023’te açık ara öne geçeceğinin simgesidir. Nitekim çoğu gitmiş azı kalmıştır.'' dedi.

 

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU'NDAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE CEVAP

 

Muhalefet partilerinin yanlış yorumladıkları şarkı sözlerinden medet umarak iktidarı yıpratma politikası izlemesinin perde arkasını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup toplantısında yaptığı analizlerden rahatsız olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bahçeli usulü. D+e+v+l+e+t=6. Cumhur İttifakı= AKP + MHP + BBP+ Mafya +5’li çete +Uyuşturucu Baronları= 6. Ters çevir 9. İttifaktaki 3 eksiği bulun. Mesele görmek:)'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN CANAN KAFTANCIOĞLU'NA TEPKİ

 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu geçmişte “militanım” diyerek kendini doğru ifade etmişti. Şimdi ise Genel Başkanımıza dil uzatarak Şaklaban militanlığa devam ediyor. Bakmayın bu hanımın kılığına, kıyafetine. Kendisi sokak eylemlerine teşne ve eli taşlı, yüreği sopalı biri. Gezi Olayları sırasındaki şedit ve haşin yaklaşımıyla taşkın paylaşımları yanında, bizzat sokağa inip eylemlere dâhil olarak karmaşa çıkmasında pay sahibiydi.

 

MİLLİ DEĞERLERE DÜŞMAN ZİHNİYETE BÖYLESİ BAŞKAN CUK DİYE OTURUYOR

 

Hep diyoruz ya Jakobenizm bunların meşrebinde var. Bu bayan; CHP’nin vitrininde huzur, barış ve sükûnun değil; asabiyet, cebir, kaos, hiddet ve şiddetin siyasi sembolü gibi duruyor. Yarın maazallah CHP devleti yönetse halkın kafasını yarıp karşı çıkanın yedi sülalesine küfür yağdıracak demek ki. CHP bu bayanda ne buluyor demiyoruz. Çünkü artık teröre ve şiddete meyyal Marksistlerin at oynattığı bir parti hâline geldi CHP Marksist eylemcilerin mağarası, Marksist örgütlerin en şedidi ve kanlısı olan PKK’nın siyasi temsilcilerinin sığınağı ve muhafızı. Millî değerlere düşman zihniyetin ini konumundaki CHP’nin kınına da böyle bir İstanbul İl Başkanı cuk diye oturuyor. Yani böyle başa böyle tarak.

 

KURULUŞ MİSYONUNDAN UZAKLAŞTIKLARININ DELİLİ

 

Kaftancıoğlu; çok sayıda devlet adamı yetiştirmiş, geçmişte Türk devlet geleneğinin uygulayıcısı olmuş, hatta içinden Demokrat Parti başta olmak üzere millet sevdalısı partiler çıkarmış velut bir siyasi teşekkülün; kuruluş misyonundan nasıl uzaklaştığının en somut delili. Büyük Türk devlet ve siyaset adamı Atatürk’ün kemikleri sızlıyor. Sadece Atatürk’ün değil; Cumhuriyet’i kuran bütün gazi ve kahraman kadroların ruhları, hatta İsmet Paşa’nın ruhu azap içinde…

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Marksistler, at oynattığı, siyasi parti, böylesi bir başkan, yakışırdı, Milli Değerler, şarkı sözü, ısrar eden, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı