Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
24 Şubat 2022 - Perşembe 10:02 Bu haber 13544 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli Açıklaması

Afrika ülkelerine yaptığı ziyaretlerin ardından Türkiye'ye dönerken uçakta bulunan gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yabancı ülkelerde Türkiye'yi kötüleyip Türk düşmanlarıyla kucaklaşan Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA NE DEDİ?

 

Tüm dünya Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan krize kilitlenmişken Milli Savunma Bakanının vazifesi gereği katıldığı Münih Güvenlik Konferansı'na Ekrem İmamoğlu'nun hangi görev ve sorumlulukla katılma gereği duyduğunu sorgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Belediyenin işleri bitti de sırayı Münih Güvenlik Konferansı mı aldı? İstanbul Belediye Başkanı Münih’te hangi sıfat, hangi görev, hangi sorumlulukla bulunmuştur? Bu şahıs Konferans koridorlarında, neyin lobi çalışmasını yapıyor? Bizim bilmediğimiz, bir görevi mi var? Türk demokrasisinin yetersizliğinden bahsetmiş. İstanbul’un demokrasiye aç olduğunu, Türkiye’de demokrasinin sakatlandığını, ama ölmediğini, kurumların yıprandığını, Avrupa değerlerine ve demokratik normlara özlemin arttığını ifade etmiş. Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan, hiçbir yüz kızarıklığı emaresi göstermeden Türkiye’yi kötülemiş ve kötü göstermiştir. Bu jurnalciliktir, köksüzlüktür, kimliksizliktir, skandal bir rezalettir. Türk milletinin oyuyla seçilen bir belediye başkanının yabancı ülkelerde milletin irade, tercih ve takdirinden şikâyet etmesi kararmış ve fosilleşmiş zihniyetini ele vermiştir. Üstelik Türk ve Türkiye düşmanlığı aleni olan, PKK ve HDP sevdasını her fırsatta dile getiren devşirilmiş sözde siyasetçi Cem Özdemir isimli şarlatanla fotoğraf çektirip kucaklaşması soysuzluğun ete kemiğe bürünmesidir. Bu Türkiye muhalifi çürümüşle aynı kareye girmek, beraberce gülücükler saçmak PKK’yla buluşmak demektir, HDP’ye zeytin dalı uzatmak demektir, haçlı emellerine ikram demektir, bölücülüğe hizmet demektir, şerefli bir davranış da sayılamayacaktır. Gittiği yabancı bir ülkede, Türkiye aleyhine tezviratlar yapan bir işbirlikçiye aziz milletimizin ne yapacağını, nasıl bir demokrasi diyetini müstahak göreceğini, kabaran siyasi hesabı hangi vasıtalarla soracağını eninde sonunda herkes görecek ve şahit olacaktır. Bizim gözümüzde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı mefluçtur. Dahası yediği ekmeğe, içtiği suya, soluduğu havaya, bastığı toprağa, aldığı maaşa, kullandığı devlet imkanlarına haksızlık yapmış, karşı duruş sergilemiştir.'' dedi. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

Ekrem İmamoğlu'nun, sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısının mimarlarından Alman Hükümetinin Tarım Bakanı Cem Özdemir ile Münih'te görüşmesine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları hakkında, gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Tabii ben Cumhur İttifakı’nın güçlü bir ortağı olan Devlet Bey’in bu tavrı sebebiyle Allah kendilerinden razı olsun derim. Cumhur İttifak için inşallah 2023 çok daha güçlü neticelenecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hakkında açıklama, yabancı ülkeler, ülkesini, şikayet eden, siyasetçiye tepki, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı