MHP'den Yangında Hayvanları Telef Olanlara Yardım
Haber Detayı
09 Ağustos 2021 - Pazartesi 12:31 Bu haber 2191 kez okundu
 
MHP'den Yangında Hayvanları Telef Olanlara Yardım
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Manavgat'ta düzenlenen törende orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara yardım yapıldı.
MHP Haberi
MHP'den Yangında Hayvanları Telef Olanlara Yardım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin orman yangınlarında hayvanları telef olan ailelere yardım edilmesi talimatıyla başlatılan kampanya neticesinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen törende ihtiyaç sahiplerine hayvan dağıtımı gerçekleştirildi.

 

MHP'DEN HAYVANLARI TELEF OLAN VATANDAŞLARA YARDIM

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Hayvanları orman yangınlarında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il, ilçe teşkilatları ve belediyelerinden ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması'' talimatıyla başlatılan Kampanya’nın ilk etabı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Çeltikçi İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende ihtiyaç sahiplerine hayvan dağıtımı gerçekleştirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen törende, ihtiyaç sahiplerine 36 büyükbaş ve 327 küçükbaş olmak üzere toplamda 363 hayvanın teslimatı yapıldı.  

 

MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ABDURRAHMAN BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin yangından etkilenen vatandaşlarımız için başlatmış olduğu “5 Koyun, 5 Keçi ve 2 Düve” Kampanyasının ilk etabı olan 36 büyükbaş ve 327 küçükbaşın teslimini bugün itibariyle Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, il Başkanımız, MYK üyelerimiz, ilçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdik.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ'DAN YARDIM AÇIKLAMASI

 

Orman yangınlarında hayatını kaybedenler ve yangından zarar gören vatandaşların normal hayatlarına dönmesi için dualar edildiği törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 'Hayvanları orman yangınlarında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il, ilçe teşkilatları ve belediyelerinden ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması'' talimatıyla başlattığımız Kampanya’nın ilk etabını bugün gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, yangında hayvanları telef olan tüm vatandaşlarımıza yardım elini uzatmaya devam edeceğiz. İlk olarak 327 küçükbaş, 36 büyükbaş olmak üzere toplamda 363 baş hayvanımızı mağdur vatandaşlara teslim ediyoruz. MHP olarak varlık sebebimiz olan Türk milletinin yanında ve emrindeyiz. Üzerimize ne düşüyorsa dün olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cenabı Allah devletimize zarar vermesin milletimiz her türlü afetten korusun. Yangınları söndürmek için canlarını ortaya koyan tüm görevlilere, büyük fedakarlık gösteren gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

  

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Sadir Durmaz, Abdurrahman Başkan, orman yangını, hayvan dağıtımı
Yorumlar
Haber Yazılımı