MHP'li Kaba: Komşum Nasılsın? Programına Başladık
Haber Detayı
23 Kasım 2022 - Çarşamba 13:59 Bu haber 3053 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Komşum Nasılsın? Programına Başladık
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'nin Komşum Nasılsın? temasıyla başlattığı yeni saha çalışması kapsamında gerçekleştirdikleri ilk ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Komşum Nasılsın? Programına Başladık

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı 'Komşum Nasılsın?' temalı programı kapsamında, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in yoğunluğu nedeniyle telefon bağlantısıyla katılarak destek verdiği Üsküdar İlçesi'nde gerçekleştirilen ev ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, muhalefet partilerinin Türkiye'ye verdiği zararları ve MHP'nin düşüncelerini anlattıkları ziyaretlerde, komşuların 2023 seçimlerine yönelik Adaylarının Belli Kararlarının Net olduğunu müşahade ettiklerini söyledi.

 

SAHA ÇALIŞMALARIYLA MUHALEFETİ ŞAŞKINA ÇEVİREN MHP'DEN YENİ BİR SAHA ÇALIŞMASI

 

Her seçim öncesinde olduğu gibi 2023 seçimleri öncesinde de MHP'nin oylarını düşük gösterme yarışına giren anketçi ve siyasetçiler, MHP'nin özellikle son dönemde yoğun olarak uyguladığı saha çalışmaları karşısında şaşkına döndü. Türkiye genelinde tüm İl ve İlçelerde yürüttüğü Anlatma ve Aydınlatma toplantılarının ardından Köyüm Benim Sohbet Toplantılarına başlayan MHP, 8 ilde düzenlediği büyük mitinglerin kalabalığı ve coşkusuyla muhalefet cenahının tüm algılarını çöpe atarken, yeni bir saha çalışması başlattığını duyurdu.

 

MHP'nin yeni saha çalışması hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP kadrolarının Komşum Nasılsın? başlıklı ziyaretler kapsamında, yarından itibaren müstakil apartmanlardan sitelere, mahallelerden semtlere kadar şehirlere tam saha yayılmak suretiyle hane hane dolaşmaya başlayacaklarını söyledi.

 

Komşum Nasılsın? ziyaretlerinin sohbet gündeminde, ''Ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakının başarılarından muhalefetin ahval-i perişanına kadar bütün hususlar yer alacaktır.'' diyen MHP'li Yalçın, bu kapsamda; Türk Milletini aldatmaya kalkan cambaz politikacıları, teröristlere özgürlük duasına çıkıp ısrarla HDP'ye destek vermeye devam eden CHP ve yancılarını halka şikayet edeceklerini söylemişti.

 

MHP İSTANBUL İL TEŞKİLATI, KOMŞUM NASILSIN? TEMALI PROGRAMI UYGULAMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ 

 

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı İlçe ve Mahalle toplantılarını başarıyla uygulayan ve yaklaşık bir yıldır Ev Ziyaretleri Proğramını İstanbul'un tüm İlçelerinde sürdüren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Ev Ziyaretleri Proğramınının adını, MHP'nin yeni başlattığı Komşum Nasılsın? başlıklı saha çalışmasına uyarlayarak harekete geçti. İstanbul'un Teşkilat çalışmalarında önemli işlere imza atan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'nin karar alışının ertesi günü sahaya inerek, Komşum Nasılsın? temalı programı uygulamaya başladı.

 

MHP İSTANBUL İL TEŞKİLAT BAŞKANI YAŞAR KABA'DAN İLK ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP'nin Komşum Nasılsın? temalı programını uygulamaya Üsküdar İlçesi'nden başlayan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda, 'Komşum Nasılsın?' temalı gönül seferimize, yüz yüze siyasi çalışmamıza Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nden başladık. Muhalefet partilerinin ülkemize verdiği zararları ve partimizin düşüncelerini anlattığımız bu ziyaretlerde; Sayın Genel Başkanımızın açık hava toplantılarında vatandaşlarımıza sorduğu soruları, biz de komşularımıza sorduk. 2023 Haziran'ında önünüze gelecek olan sandıkta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Yine aynı sandıkta Milletvekilliğinde MHP'ye oy verecek misiniz? Cumhur İttifakı'na destek olacak mısınız? Yarından itibaren konunuza komşunuza, halanıza, dayınıza, emminize gidip Cumhur İttifakı'na destek olmak için gayret gösterecek misiniz? Sorduğumuz sorulara yüksek sesle Evet cevabını veren Komşularımız, Adayımız Belli Kararımız Net diyorlar. Bizleri evlerinde misafir edip ağırlayan ve partimize destek olacaklarını beyan eden komşularımıza teşekkür ediyoruz. Allah, hepsinden razı olsun.'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'İN KOMŞUM NASILSIN? PROGRAMINA DESTEĞİ

 

MHP İstanbul İl Teşkilatı'nın yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü Ev Ziyaretleri Proğramına en son Pendik İlçe Teşkilatı ile birlikte katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ziyaretlere yönelik, ''Bir masa etrafında toplanan muhalefet partileri birbirini çekiştirirken ve birbirine çelme takarak hamburgerli siyaset yaparken; Biz vatandaşımızla oturup gerekirse bulgurlu ve bazlamalı siyaset yaparız. Biz vatandaşımızın gönlüne girmek için mücadele ediyoruz.'' değerlendirmesini yapmıştı.

 

Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte MHP İstanbul İl Teşkilatı'nın düzenlediği Ev Ziyaretleri Proğramına zaman zaman destek veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Naim Özcetekin'in organize ettiği 'Komşum Nasılsın?' temalı programa, programının yoğunluğu nedeniyle telefonla bağlantı kurmak suretiyle katılarak destek verdi.

 

MHP'Lİ YÖNTER, KOMŞUM NASILSIN? PROGRAMINA TELEFON BAĞLANTISIYLA KATILDI

 

MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba ve MHP İstanbul Anadolu Yakası Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Aslan'ın da katıldığı Üsküdar'ın Yavuztürk Mahallesi'nde düzenlenen programa telefon bağlantısıyla katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dün başlatmış olduğu 'Komşum Nasılsın?' başlıklı temalı program kapsamında, bütün komşularımızla buluşacağız, görüşeceğiz ve kucaklaşacağız. Çünkü biz sadece komşu değiliz, büyük bir milletin evlatlarıyız, büyük bir milletin mensuplarıyız. Aynı zamanda hepimiz kardeşiz, biriz ve beraberiz. Biz her insanımızın gönlüne talibiz. Biz her insanımızın, her vatandaşımızın gönlünü kazanma ihtiyaç ve hedefindeyiz. Bu vesileyle MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanımız Sayın Yaşar Kaba ve beraberindeki dava arkadaşlarımızı ayrıca kutluyorum. Orada bulunan bütün insanlarımızı, kardeşlerimizi, vatandaşlarımızı ve arkadaşlarımızı yürekten selamlıyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur. 2023'te Lider Ülke Türkiye hedefimize hep birlikte ulaşacağız. Türkiye'yi zillete düşürmeyeceğiz İnşaallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçilmesi için elimizden gelen mücadeleyi hep birlikte vereceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, MHP, Komşum Nasılsın
Yorumlar
Haber Yazılımı