MHP'li Kaba: İçinizde Biriktirdiğiniz Nefret Sizi Boğacak
Haber Detayı
17 Kasım 2021 - Çarşamba 20:38 Bu haber 3696 kez okundu
 
MHP'li Kaba: İçinizde Biriktirdiğiniz Nefret Sizi Boğacak
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İçinde nefret biriktirip vatandaşlara racon kesen muhaliflere uyarılarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: İçinizde Biriktirdiğiniz Nefret Sizi Boğacak

Cumhur İttifakı'na karşı içlerinde biriktirdikleri nefretin derinliğinde boğulmaya başlayan muhaliflerin, nefretin tutkusuyla vatandaşlara horozlanmasına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, hiddetlenen azgınlıklarını racon keserek her mecrada gösteren kokarcalara maskara zihniyetin ihanet çemberini tarumar edeceklerini söyledi. 

 

İÇLERİNDE BİRİKTİRDİKLERİ NEFRETİN DERİNLİĞİNDE BOĞULMAYA BAŞLADILAR

 

Cumhur İttifakı'na karşı içlerinde biriktirdikleri nefretin derinliğinde boğulmaya başlayan muhaliflerden ahlaki bir vasat tutturmalarını beklemediklerini belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İçlerini dolduran nefret balçığında boğulan, zihin direksiyonlarını emperyal pilotlara devretmiş sığ karakterlerin bir araya geldiği zillet orkestrasından ahlaki vasat tutturmasını beklemek elbette hayal olacaktır. Son günlerde CHP-İP-HDPKK zillet taifesinin milletimize karşı gösterdikleri hadsiz, hudutsuz, cehalet ve insani hassasiyetlerden nasipsiz kör nefret tutkuları, vicdani katılaşma halleri ile bu durumun açık delilidir.'' dedi.

 

KOKARCALARA MASKARA ZİHNİYETİN İHANET ÇEMBERİNİ TARUMAR EDECEĞİZ

 

Hiddetlenen azgınlığını vatandaşlara racon keserek her mecrada gösteren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Medyatik algılar, popüler doldur boşalt aksiyonları, güdümlü zihinsel verkaçlar üzerinden yürütülen tezgahlar, kimliksiz ve ahlaksız racon kesme hadiseleri, horozlanma kabiliyeti dışında herhangi bir meziyet gerektirmeyen davranışlar halkımızın gözleri önünde cereyan etmektedir. İzansız ve ahlaksız içeriğinden mevzu, ölçüsüzlüğünü bu kadar pervasızca sergilenebilir hale getiren İP müdiresi, tortulu hüviyetiyle belirlediği duruşunu, simbiyotik ortaklarıyla hiddetlenen azgınlığını her mecrada göstermektedir. Zillet tahterevallisi üzerine oturtulan bir muhabbetin zemininin olamayacağını, ortaya attıkları bütün cafcaflı yalanlarının mutlaka bir son kullanma tarihinin varolduğunu, kokarcalara maskara bu zihniyetin ihanet çemberini tarumar edeceğimizi, çok ama çok iyi biliyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, İçinde, nefret biriktirip, vatandaşlara, racon kesen, muhaliflere uyarı, tarumar ederiz, son kullanım, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı