Bahçeli Türk Dünyası Haritasını Erdoğan'a Hediye Etti
Haber Detayı
17 Kasım 2021 - Çarşamba 16:03 Bu haber 2865 kez okundu
 
Bahçeli Türk Dünyası Haritasını Erdoğan'a Hediye Etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tasarladığı Türk Dünyası Haritasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etti.
MHP Haberi
Bahçeli Türk Dünyası Haritasını Erdoğan'a Hediye Etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat:14.10'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tasarladığı Türk Dünyası Haritasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti. 

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEDİYE

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat:14.10'de bir araya geldi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin içeriğine ilişkin bir açıklama yapılmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin iç ve dış gelişmelere ilişkin istişarelerde bulunduğu tahmin ediliyor.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Konseyi'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na dönüşmesi kararı alınan Zirve toplantısından sonra telefonla arayarak tebrik ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, tasarladığı Türk Dünyası Haritasını hediye etti. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritası, MHP tarafından ilk paylaşıldığında Türk ve yabancı medyalar tarafından manşetlere taşınmıştı.

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, tasarladığı, Türk Dünyası Haritası, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, hediye etti, önemli görüşme, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı