MHP'li Kaba'dan İçi Yanan Akşener'e Önemli Tavsiye
Haber Detayı
28 Ağustos 2021 - Cumartesi 19:48 Bu haber 5383 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan İçi Yanan Akşener'e Önemli Tavsiye
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e önemli tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan İçi Yanan Akşener'e Önemli Tavsiye

Çorumlu kadın seçmenden tepki alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun durumuna üzülen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, duygusal hamasetle toplumu ajite etmeye çalışan Meral Akşener'e ayazda kalmaması için fazla yanmaması tavsiyelerinde bulundu.

 

KADIN SEÇMENİN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİSİNE ÜZÜLEN AKŞENER'DEN AÇIKLAMA

 

Çorum ziyaretinde bir kadın seçmene hal hatır soran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadın seçmenin ''Çocuğuma dokunma, hadi yürü, yürü'' diye bağırdığı bir tepkiyle karşılaşmıştı. İttifak ortağı Kılıçdaroğlu'nun bu haline üzülen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İçim acıdı, canım yandı. Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz. Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL TEŞKİLAT BAŞKANI YAŞAR KABA'DAN AKŞENER'E CEVAP

 

Çorumlu kadın seçmenden tepki alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun durumuna üzülen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, ''İçin yana yana buna mı yandı? Bu ne biçim yangın ki, alevi yok külü çok... Bu kadar yanma, fazla da kanma, yoksa elin oğlu ayazda bırakır yandığınla kalırsın!'' sözleriyle tavsiyelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, Meral Akşener'in gittiği yol hakkında sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede, ''İP'in kayıt dışı müdiresi; kendini bırakıp gölgesinin peşine düşmüş, nereye varır bilinmez bir halde, sonu olmayan bir kovalamaca içerisinde, tükenip biteceği bir noktaya doğru yol almaktadır. Kılıçdaroğlu için, içinin yandığını, canının acıdığını sosyal medyada ifade eden İP müdiresi; beklentileri çorak, nifak üstüne nifak yayan kriminal ruhunda, ektiği nefret tohumlarını yeşertecek ortam aramaktadır.'' dedi.

 

AKŞENER DUYGUSAL HAMASETLE TOPLUMU AJİTE ETMEYE ÇALIŞIYOR

 

Meral Akşener'in duygusal hamasetle toplumu ajite etmeye çalıştığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, ''ZİLLET komasına girmiş İP müdiresi, kamuoyunda duygusal hamaset pompalayan, geleni geçeni duymayan kaldırımlar gibi taşlaşmış hissiyatı ile toplumu ajite etmeye çalışmaktadır. İşbirlikçi terör çeteleri ve şer odakları ile iş tutan, zerre miskal utanmayan içerideki ZİLLET cephesi dışarıdakileri ise mumla aratmaktadır. Yatsıyı beklemeye gerek yok zaten yalan bunlarda sanattır.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yasar Kaba, içi yanan, siyasetçiye, ta
Yorumlar
Haber Yazılımı