Avusturya Türk Federasyon Binasına Terörist Saldırı
Haber Detayı
28 Ağustos 2021 - Cumartesi 08:25 Bu haber 3324 kez okundu
 
Avusturya Türk Federasyon Binasına Terörist Saldırı
Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, Avusturya Türk Federasyona bağlı 2. Viyana Derneği'ne yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.
GÜNDEM Haberi
Avusturya Türk Federasyon Binasına Terörist Saldırı

Avusturya Türk Federasyona bağlı 2. Viyana Derneği'ne saldırıda bulunan teröristlere tepki gösteren Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı ve MHP İstanbul Milletvekili  Cemal Çetin, Avrupa’da korunan ve kollanan hain teröristlerin yaptıkları alçaklığa Avrupa ülkelerinin dur demesi gerektiğini belirterek, alçakça saldırılar ve atılan iftiraların Türk Milletini asla yıldıramayacağını söyledi.

 

SALDIRIYI YAPANLAR BİR AN ÖNCE YAKALANIP ADALETE TESLİM EDİLMELİDİR

 

Avusturya Türk Federasyona bağlı 2. Viyana derneğimize şerefsiz teröristler tarafından yapılan alçakça saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Bu alçaklığı yapan hainlerin biran evvel yakalanıp adalete teslim edilerek gerekli cezanın verilmesini bekliyoruz.

 

TERÖRİSTLERİN YAPTIKLARI ALÇAKLIĞA AVRUPA ÜLKELERİ DUR DEMELİDİR

 

Bu şerefsizler dernek binamıza “ TC’nin Piçleri” diye yazmışlar. Bizim soyumuz belli, aslımız belli, neslimiz belli. Biz büyük Türk milletinin evlatlarıyız. Hain, bebek katili, insanlık düşmanı, eli kanlı, emperyalistlerin uşağı şerefsizler kendi sıfatlarını ifade etmişler. Avrupa’da korunan, kollanan hain teröristlerin yaptıkları alçaklığa artık Avrupa ülkelerinin göz yummaması toplumsal huzur ve insanlık adına çok büyük önem taşımaktadır. Her türlü yasadışı olayların içinde olan bu şerefsizleri hakettikleri cezayı bulmalarını umuyoruz.

 

ALÇAK SALDIRILAR VE İFTİRALAR BİZLERİ ASLA YILDIRAMAZ

 

Avrupa’da faaliyet gösteren Türk Federasyonlar yaşadıkları ülkelerin Anayasasına, kültürüne, inancına saygılı, o ülkelerin yasaları çerçevesinde sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaktadır. Üzerimize yapılan her türlü iftira ve mesnetsiz yakıştırmaları şiddetle red ediyoruz. Bu gibi alçakça saldırılar ve bize atılan iftiralar bizleri asla yıldıramaz. Sağduyulu bir şekilde, yasalar çerçevesinde hareket ederek faaliyetlerimize uyum içinde devam ediyoruz. Hukuk içerisinde her türlü haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Avrupa Türk Konfederasyon, Genel Başkanı, Cemal Çetin, Avusturya Türk Federasyon, MHP İstanbul Milletvekili, binaya saldırı, sert tepki, hakaret, Federasyon
Yorumlar
Haber Yazılımı