MHP İstanbul İl Teşkilatı'ndan Terör Oyunu Uyarısı
Haber Detayı
28 Ağustos 2021 - Cumartesi 12:23 Bu haber 2790 kez okundu
 
MHP İstanbul İl Teşkilatı'ndan Terör Oyunu Uyarısı
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, emperyalist ülkelerin terör üzerinden kurduğu yeni oyun hakkında uyarılarda bulundular.
MHP Haberi
MHP İstanbul İl Teşkilatı'ndan Terör Oyunu Uyarısı

ABD'nin Afganistan'dan çekilme sürecinin başlamasından sonra Taliban'ın ülkeye hakim olma çabalarına karşılık DEAŞ'ın terör saldırılarının artması ve Türk Askerinin görevini tamamlayarak Türkiye'ye dönmesi üzerine bölgede yaşanacaklar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, emperyalist ülkelerin Afganistan'daki terör örgütleri üzerinden Suriye'de yaşananlara benzeyen yeni bir oyun kurduğunu belirterek, Türk Dünyasının Horasan'da oynanan oyuna karşı uyanık olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundular.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN TÜRK DÜNYASINA UYARI

 

Afganistan'da yaşanan gelişmelerden sonra terör olaylarının artmasını ve Türk Askerinin 20 yıl sonra görevini tamamlayarak ülkeye dönmesini, Türk Dünyasına karşı başlatılan yeni bir emperyalist oyun olarak değerlendiren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Horasan’dan Buhara’ya, Buhara’dan Anadolu’ya akan, ruhumuzu besleyen manevi nehrin kirletilmesi için emperyalizm yeni bir terör örgütü üzerinden oyun kuruyor. Türk Dünyası bu oyunu görmeli, aksi halde Suriye’de gördüğümüz tablonun aynısı Horasan’da Buhara’da karşımıza çıkacaktır.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL TEŞKİLAT BAŞKANI YAŞAR KABA: OPERASYONLAR ALDATMACADIR

 

Emperyalist ülkelerin Afganistan'da terör örgütleri üzerinden başlattığı yeni oyunu aldatmaca olarak değerlendiren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Horasan'ın manevi ikliminde vücut bulmuş fikir insanlarının şeffaf pınarı konumundaki topraklar üzerinde ne terör niteliğindeki uç fikirler yeşerebilir, ne de küresel emperyal güç merkezlerinin hükmü sureti yer bulabilir. Bu kirli operasyon sadece bir aldatmacadan ibarettir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, Teşkilat Başkanı, Yasar Kaba, emperyalist ülkelerin, yeni oyunu, uyarıda bulundu, Türk Dünyası, Afganistan, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı