MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması
Haber Detayı
07 Haziran 2022 - Salı 09:44 Bu haber 2564 kez okundu
 
MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 3600 ek gösterge verilmesi sözünü tuttuklarını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Uzman Çavuşların haklarını TBMM'de en çok savunduğundan dolayı TBMM'nin Uzman Çavuşu olarak anılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Memur ve emeklilerine verilen 3600 ek gösterge haklarından Uzman Çavuşların da faydalanacağını açıkladı. Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici'den MHP'ye teşekkür geldi.

 

MEMUR VE EMEKLİLERİNE 3600 EK GÖSTERGE VERİLMESİ SÖZÜ TUTULDU

 

Ak Parti ve MHP'nin geçmişte söz verdiği 3600 ek gösterge konusunda Kabine toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurlar arasında adaletsiz bir uygulama olmaması için kamu çalışanları lehine fedakarlık yaptıklarını belirterek, tüm memur ve emeklilerinin ek göstergelerine 600 puanlık bir artış yapılacağını açıkladı.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

 

Uzman Çavuşların haklarını TBMM'de en çok savunduğundan dolayı TBMM'nin Uzman Çavuşu olarak anılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP'nin üzerinde çok çalıştığı memurlara ve Uzman Çavuşlara  3600 ek gösterge verilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kahraman Uzman Çavuşlarımızın şu anki ek göstergeleri 3000’dir. Yeni düzenlemeyle ek göstergeleri 600 puan artarak 3600 olmuştur. Aynı haktan Uzman Jandarmalarımız da yararlanacaktır. Hayırlı olsun kahraman kardeşlerim, Allah devletimizden ve hükümetimizden razı olsun. Çok şükür!'' dedi.

 

UZMANLAR FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ALİ TİLKİCİ'DEN MHP'YE TEŞEKKÜR

 

Memur ve emeklilerine 3600 ek gösterge verilmesi ve aynı haklardan Uzman Çavuşların da faydalanması için çok çaba sarfeden MHP'ye teşekkür eden Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Allah razı olsun Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. Allah razı olsun Gazi Meclisin Uzman Çavuşu, Hamimiz MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter. Kahraman Uzman Çavuşlar söz verdiğiniz gibi 3600 ek göstergeyi aldı. İnşaallah sayenizde Mesleki güvenceyi Kadroyuda alacaklar. Tüm camia adına şükranlarımı sunarım. Rabbim sizi herdaim muzaffer etsin.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, 3600 ek gösterge, verilmesi, sözünü tuttuk, Uzman Çavuş, Uzmanlar Federasyonu, TBMM, Meclis, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı