İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
06 Haziran 2022 - Pazartesi 20:25 Bu haber 3815 kez okundu
 
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Partisinden istifa eden İyi Parti'li Belediye Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkanı MHP'ye geçti.
MHP Haberi
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

Hatay'ın Belen İlçesinde düzenlenen düzenlenen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısında, İyi Parti'den istifa eden Belen Belediye Meclis Üyesi Cengiz Saklar ve Belen eski Belediye Başkanı Havran Özden, geniş aile ve akrabalarıyla birlikte MHP'ye katıldılar.

 

MHP BELEN ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarında MHP'li yöneticilerin yaptığı bilgilendirmeler vatandaşların gerçekleri görmesi açısından verimli geçmeye devam ediyor. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP MYK Üyesi Serdal Soydan, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, STK Temsilcileri ve partililerin katılımlarıyla Hatay'ın Belen İlçesinde düzenlenen programda, Belen'in geniş ailelerinden olan Saklar ve Özden aileleri MHP'ye geçti. 

 

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ CENGİZ SAKLAR'DAN MANİDAR AÇIKLAMA

 

İyi Parti'den istifa eden Belen Belediye Meclis Üyesi Cengiz Saklar ve Belen eski Belediye Başkanı Havran Özden, geniş aile ve akrabalarıyla birlikte MHP'ye katıldılar. Üç Hilal rozetini takarak MHP'ye katılanlar adına konuşma yapan Belen Belediye Meclis Üyesi Cengiz Saklar, ''Geçmişte gönül kırgınlıkları yaşadık ama Ülkücü Hareketi kalbimizden silemedik. Tekrar yuvamıza döndümüzden dolayı mutlu ve gururluyuz. MHP'den ayrı kaldığım süre içinde, Türk Milliyetçilerinin gerçek anlamdaki tek kalesinin MHP olduğunu bir kez daha çok iyi anladık. Yuvasından kopan arkadaşlarımızı tekrar yuvalarına dönmeye davet ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

MHP HATAY İL BAŞKANI MURAT ADAL'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, partisine katılımlarla ilgili yaptığı açıklamada, ''Belen'de yürüttüğümüz çalışmalar ve ülkemiz içinde bulunduğu dikduruş neticesinde siyasi yolunu MHP ile devam ettirmek isteyen mevcut iyi parti meclis üyesi Cengiz SAKLAR abime ve eski Belediye Başkanı Havran Özden abime aileleriyle birlikte geçiş yaptıkları için teşekkür ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İP'ten, İstifa, Eden, Belediye, Meclis, Üyesi, MHP'ye, Geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı