MHP'li Öztürk'ten MKE'nin Özelleşmemesi İçin Teklif
Haber Detayı
28 Haziran 2021 - Pazartesi 15:54 Bu haber 2011 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten MKE'nin Özelleşmemesi İçin Teklif
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MKE'nin özelleşmemesi için harekete geçti.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten MKE'nin Özelleşmemesi İçin Teklif

Türk Savunma Sanayisi için vazgeçilmez kurumlarından birisi olan Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Anonim Şirketi'nin özelleştirileceği yaygarası yapan muhalefet partilerinin algı operasyonunun önüne geçmek için harekete geçen MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Milli Savunma Komisyonu'nda verdiği Kanun Teklifine 'MKE Özelleşemez' ibaresini koydurdu.

 

MKE ÖZELLEŞEMEZ İFADESİ KANUN TEKLİFİNE KONULDU

 

Hükümetin özelleştirme gibi bir niyeti olmamasına rağmen, muhalefet partilerinin MKE'nin özelleştirileceği yönündeki algı operasyonuna karşı, oyun bozucu bir hamle yapan MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Kırıkkale Milletvekili olarak; MKE A.Ş. Kanun teklifi ile “Özelleşme olmayacak” dedik, an itibariyle şu anda TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda verdiğimiz önerge ile kanun teklifine ‘MKE Özelleşemez’ ifadesini koydurduk. Ülkemize ve Kırıkkalemize hayırlı olsun.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KANUN TEKLİFİNİ DESTEKLİYORUZ

 

MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Cumhur İttifakı olarak, MKE’nin daha kurumsal, daha teknolojik, daha pratik çalışan bir kurum olması için Anonim Şirketine dönüşmesiyle ilgili kanun teklifini Milli Savunma Komisyonunda destekliyoruz. MKE’de çalışan memur, işçi ve taşeron işçilerin haklarını da savunuyoruz.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, MKE, özelleşmemesi için, kritik
Yorumlar
Haber Yazılımı