MHP'li Halil Öztürk: Beyler Bu Vatan Size Neyledi?
Haber Detayı
27 Mart 2022 - Pazar 19:32 Bu haber 2311 kez okundu
 
MHP'li Halil Öztürk: Beyler Bu Vatan Size Neyledi?
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, muhalefetin terör örgütü destekçilerini partilerine danışman yapmasına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Halil Öztürk: Beyler Bu Vatan Size Neyledi?

Terör örgütü PKK'ya Kürt hareketi, DHKPC'ye cephe, CHP'ye katliamcı, Seyit Rıza'ya general, Türkiye'nin terör örgütlerini bertaraf etmek için düzenlediği operasyonları katliam olarak nitelendiren Alican Ayvataş'ı, CHP'nin Gençlik Kolları Genel Başkan İletişim Danışmanı olarak atamasına tepki gösteren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Lider Devlet Bahçeli’nin eleştirileri karşısında hoplayıp zıplayanların içlerindeki terör örgütü destekçilerini görmezden geldiğini belirterek, Türkiye'ye bu kadar kötülük etme sebeplerini sordu.

 

BAHÇELİ FARKLARININ OLMADIĞINI SÖYLEDİĞİNDE HOPLAYIP ZIPLAYANLAR

 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, HDP ile CHP arasında fark kalmadığını her söylediğinde hoplayıp zıplayanlar, CHP’deki PKK’ya göz kırpan, FETÖ’ye poz veren, tüm marjinal terör örgütleriyle dirsek teması kuran damarı görmezden gelenlerdir. CHP yönetimini uzunca bir süredir elinde tutan bu damar, yalnızca marjinal sol değil, Furkan Vakfı gibi isyancı, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı, laiklik karşıtı, kökten anti-milliyetçi bir grubu bile savunacak hale gelmişse, varın gerisini siz hesap edin!

 

BU NASIL DAMAR Kİ ATADIĞI DANIŞMANIN PAYLAŞIMLARINI GÖRMÜYOR

 

Bu damar, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin Gençlik Kollarına danışman olarak atadığı şahsın sosyal medya paylaşımlarını inceleme zahmetinde bulunmuyor! Ya da bile bile mi, partinin en önemli kademelerine getiriliyor bunlar acaba? Öyle ya, 2012’de CHP’yi “Dersim, Maraş, Çorum, Sivas ve Gazi Katliamlarının” sorumlusu ve Alevi düşmanı ilan eden; 2014’te alenen HDP’ye oy vereceğini ifşa eden; 2015’te “Kobanicilik” oynayarak PKK’ya destek veren, 2016’da da “Cizre’de katliam var!” diyerek askerimize, polisimize iftira atan birisi yanlışlıkla bu göreve getirilmiş olabilir mi? Bu nasıl kuruyasıca bir damar ki, bu paylaşımlar görmezden geliniyor?

 

BEYLER, BU VATAN SİZE NEYLEDİ?

 

Yapmayın beyler! CHP’yi bu hale getirecek ve Türkiye’mize bu kadar kötülük etmenizi gerektirecek ne yaptı size bu vatan? HDP ile kol kola girecek, FETÖ’cüleri savunmanızı gerektirecek ne oldu? “Beyler, bu vatan size neyledi?”

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, muhalefete soru, bu vatan, size neyledi, danışman ataması, takip etmediler, Türkiye, siyasi partiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı