MHP'li Ersoy: Onların Fedakarlığına Paha Biçilemez
Haber Detayı
13 Mayıs 2022 - Cuma 09:27 Bu haber 2242 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Onların Fedakarlığına Paha Biçilemez
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, kendi canlarını hiçe sayarak fedakarca çalışanların hizmetlerine paha biçilemeyeceğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy: Onların Fedakarlığına Paha Biçilemez

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinin hemşirelik mesleğinin önemini bir kez daha gösterdiğini belirterek, fedakarca çalışan hemşirelerin hizmetlerine paha biçilemeyeceğini söyledi. 

 

HEMŞİRELİK MESLEĞİNİN ÖNEMİ SALGIN SÜRECİNDE DAHA İYİ ANLAŞILDI

 

Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinin hemşirelik mesleğinin önemini bir kez daha gösterdiğine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda  yaptığı açıklamada, ''Hemşirelik insanlığın gereksinim duyduğu, toplumun refahının yükselmesinde önemli bir yer tutan meslek grubudur. Sağlık hizmetlerinin yapı taşlarından olan hemşirelik mesleğinin hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğu, iyi eğitim almış, nitelikli ve deneyimli hemşirelere ihtiyaç duyulduğu, hemşireler olmadan ülkelerin salgınlara karşı mücadelesinin ne kadar yetersiz kaldığını coronavirüs pandemisiyle birlikte bir kez daha görmüş olduk.'' dedi.

 

HEMŞİRELERİN GÖSTERDİĞİ FEDAKARLIĞA PAHA BİÇİLEMEZ

 

Kendilerine emanet edilen hastaların canlarını kendi canlarından üstün tutarak hizmet eden hemşirelerin fedakarlığını takdirle karşılayan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Sağlık ordusunun en ön saflarında yer alan hemşirelerimizin göstermiş olduğu fedakârlığın paha biçilemez olduğu bu dönemde, gecesini gündüzüne katan ve kendilerine emanet edilen canları kendi canlarından üstün tutarak toplumumuzun sağlığına kavuşması için mücadele eden tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili , Ayşe Sibel Ersoy, Korona virüs salgını, mücadele, fedakarca çalışan, Hemşireler, Hemşireler Haftası, Hemşireler Günü, MHP, Sağlık
Yorumlar
Haber Yazılımı