MHP Adana İlçe Toplantılarıyla Yeniden Sahaya İniyor
Haber Detayı
12 Mayıs 2022 - Perşembe 12:34 Bu haber 2556 kez okundu
 
MHP Adana İlçe Toplantılarıyla Yeniden Sahaya İniyor
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın İlçelerinde düzenlenecek programlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İlçe Toplantılarıyla Yeniden Sahaya İniyor

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Adana'nın iki ilçesinde düzenlendikten sonra Ramazan ayı nedeniyle ara verilen proğramların yeniden başlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 13 İlçede düzenlenecek proğramlarda, Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan, kaosa hizmet eden, fitne, yıkıcı, bölücü ve ikiyüzlü muhalefetin gerçek kirli niyetinin ortaya konulacağını söyledi. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN 13 İLÇEDE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayı nedeniyle ara verilen Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'nın Adana’da tekrar başlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, program kapsamında daha önce Çukurova ve Karataş ilçelerinde düzenlenen toplantıların devamının 13 ilçede icra edileceğini açıkladı. Buna göre toplantılar: 13 Mayıs 2022 tarihinde Cuma günü Karaisalı-Aladağ, Seyhan-Pozantı; 14 Mayıs Cumartesi günü Saimbeyli-Tufanbeyli-Feke, Kozan-İmamoğlu; 15 Mayıs 2022 Pazar günü ise Ceyhan-Yumurtalık, Sarıçam-Yüreğir ilçelerinde birleştirilmiş olarak düzenlenecek. 

 

ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARINA KATILACAK YÖNETİCİLER

 

MHP Adana İl Başkanlığı koordinasyonunda yapılacak olan toplantılarda MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ve katılımcı ilçe başkanları konuşmacı olarak yer alacaklar. Protokol üyeleri, ülkemizde ve bölgemizde gelişen olayların yanı sıra siyasi gündemi değerlendirecekler. 

 

ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARININ AMACI

 

13 İlçede düzenlenecek olan Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının amacı hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ülkemiz ve milletimiz için çalışan, milli bekamızın temini için çelikleşmiş bir irade ile mücadele eden Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni lider ülke yapma hedefindeyiz. Asil ve aziz Türk milletinin Dünyada hak ettiği konuma yükselmesi, umudunu Türkiye’ye bağlamış mazlum nice halkın da yüzünün gülmesi bu hedefin gerçekleşmesine bağlıdır. Bu toplantılarımızda hem misyon ve vizyonumuzu anlatacağız hem de Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan, kaosa hizmet eden, fitne, yıkıcı, bölücü ve ikiyüzlü muhalefetin gerçek kirli niyetini ortaya koyacağız.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Adana, İlçelerinde, düzenlenecek, program, Anlatma ve Aydınlatma, toplantıları, 13 İlçe, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı