MHP'li Ersoy Öğretmenler Adına Bakan Selçuk'a Sordu
Haber Detayı
14 Aralık 2020 - Pazartesi 02:02 Bu haber 3196 kez okundu
 
MHP'li Ersoy Öğretmenler Adına Bakan Selçuk'a Sordu
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Öğretmenlerin sıkıntılarını ve atama taleplerini TBMM'de gündeme getirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy Öğretmenler Adına Bakan Selçuk'a Sordu

TBMM Genel Kurulu'unda Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi görüşülürken söz alan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a; Öğretmenlerin maaş karşılığı ders saatlerinin on beş saat olarak eşitlenmesi, engelli öğretmenlerin kontenjan artışı ve atama bekleyen öğretmenlerin atanma taleplerini iletip, söz konusu talepler hakkında çalışmalarının olup olmadığını sordu.

 

BAKAN ZİYA SELÇUK'TAN CEVAPLANDIRILMASI İSTENEN SORULAR

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a Öğretmenlerin taleplerini ileten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'unda yaptığı konuşmada, ''Sayın Bakanım, öğretmenlerimizin sizden bir isteği bulunmakta. Tüm öğretmenlerimiz maaş karşılığı ders saatlerinin on beş saat olarak eşitlenmesini talep ediyorlar. Bunun yanında engelli öğretmenlerimiz kendilerine ayrılan kontenjanların artırılmasını ve yaklaşık 920 civarındaki mağdur ücretli öğretmenlerimiz atanmayı beklemekteler. Öğretmenlerimizin bu talepleriyle ilgili Bakanlığınızın bir çalışması bulunmakta mıdır?'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, Öğretmenlerin sıkıntıları, atama talepleri, Engelli Öğretmenler, atama bekliyor, ders ücretleri, sıkıntılar
Yorumlar
Haber Yazılımı