MHP'li Avcı'dan Bahçeli'ye Saldıran Hasan Cemal'e Tepki
Haber Detayı
13 Aralık 2020 - Pazar 15:21 Bu haber 3638 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Bahçeli'ye Saldıran Hasan Cemal'e Tepki
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Bahçeli'ye saldıranlar görevini yapıyorsa Ülkücülerin de görevini yapacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Bahçeli'ye Saldıran Hasan Cemal'e Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 10 Aralık günü yayınlanan ihanet bildirisine imza atan 805 isim hakkındaki sözlerinden rahatsız olup suç duyurusunda bulunacağını açıklayan T 24 Yazarı Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, her zaman bölücü niyetlere yol açmak için görevini yapan Hasan Cemal gibilerine karşı, Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarınında görevini yaptığını söyledi.

 

DEMOKRASİNİN ARDINA SAKLADIĞINIZ ZEHİRLİ DİLİ ÇÖZDÜK

 

T 24 Yazarı Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,  ''Cemal efendi, senin de imza attığın paçavrayı okuduk. Türk Milleti'nin fertleri olarak senin de içinde yer aldığın 'Türkiyeli'lere diyoruz ki kadın, çevre, iş, aş, hukuk, demokrasi sözcüklerinin arkasına sakladığınız zehirli dilinizi ve niyetinizi bir kere daha çözdük.'' dedi.

 

HER ZAMAN BÖLÜCÜ NİYETLERE YOL AÇMAYI TERCİH ETTİNİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bebek katili teröristlere temsilcilik yapan, teröristleri katliamlara teşvik eden, Türkiye Cumhuriyeti'ne, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaret eden Selahattin Demirtaş'a, Fetöcülere, Gezi ihanetinin finansörlerine, bilumum bölücülere af istiyorsunuz. Seni ve çevreni, bir kere olsun Türk Milleti’nin sevincine, kederine ortak olduğunu görmedik. Sözde soykırım iftirasına bile sahip çıktınız. Her zaman yıkıcı bölücü niyetlere yol açmayı, onlara cila çekmeyi tercih ettiniz.'' dedi.

 

SİZ GÖREVİNİZİ YAPIYORSUNUZ ÜLKÜCÜLER DE HAİNLERE KARŞI GÖREVİNİ YAPAR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Biliyoruz ki siz, size verilen görevi yapıyorsunuz. Biz de Asil Türk Milleti’nin Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e yüklediği, milli bekamızı temin maksadıyla hainlerle ve hasımlarla mücadele görevini yapıyoruz. Sataşmaya cüret ettiğiniz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ise Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideridir. Daima 'Önce ülkem ve milletim' diyen, ihanet odaklarının oyunlarını ve tuzaklarını bozan, bozmaya devam eden Lider Devlet Bahçeli, Yüce Türk Milleti’nin feraseti, basireti, sinir ucu ve tercümanıdır; ne diyorsa doğrudur. Hadi başka kapıya.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, Milliyetçi Ülkücü Hareket, görevini yapıyor, Türk Milleti, Adana Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı