MHP'li Ersoy'dan Personeline Destek Veren PTT'ye Teşekkür
Haber Detayı
12 Mayıs 2020 - Salı 23:10 Bu haber 2744 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Personeline Destek Veren PTT'ye Teşekkür
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, personeline nakdi destek sağlayan PTT'ye teşekkür etti.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy'dan Personeline Destek Veren PTT'ye Teşekkür

Coronavirüs salgınına karşı yapılan mücadele sürecinde özveriyle çalışan PTT çalışanlarına, nakdi destek sağlanması ve özlük haklarının iyileştirilmesi konusunu sürekli olarak TBMM'de dile getiren MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, coronavirüsle mücadele sürecinde özveriyle çalışan personeline 2 Bin TL nakdi destek sağlayan PTT Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

 

PTT'DEN PERSONELE İKİ BİN TL NAKDİ DESTEK AÇIKLAMASI

 

PTT Genel Müdürlüğü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''PTT A.Ş. olarak 180 yıldır her şartta vatandaşlarımız için çalışmanın gururunu yaşıyoruz. Coronavirüs hastalığıyla mücadelede ilk günden beri gece gündüz demeden fedakarca çalışan, gişelerde ve dağıtım alanlarında büyük özveriyle hizmetlerimizi sürdüren personelimize 2.000 TL nakit destek ödemesi yapacağız. Ülkemiz için canla başla çalışan tüm personellerimize teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.'' dedi.

 

MHP'Lİ ERSOY'DAN PTT VE TÜRK HABER-SEN'E TEŞEKKÜR

 

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, PTT çalışanlarına nakdi destek sağlanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TBMM'de sık sık gündeme getirdiğim PTT çalışanlarımızının özlük haklarının iyileştirilmesi çağrımıza sessiz kalmayarak Covid-19'a karşı verilen mücadelenin kahramanlarından PTT çalışanlarımıza destek ödemesi için başta PTT Genel Müdürü ve Türk Haber-Sen'i tebrik ediyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ ERSOY'UN PTT ÇALIŞANLARINA İKRAMİYE VERİLMESİYLE İLGİLİ TBMM'DE YAPTIĞI KONUŞMASI

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Küresel Covid-19 salgınına karşı devletimizin mücadelesi sağlık çalışanlarımızın ve kolluk kuvvetlerimizin yanı sıra PTT çalışanlarımızın üstün fedakârlıklarıyla yürütülmektedir. Temasla yaygınlaşan virüs karşısında gerek posta dağıtım hizmetleri gerekse gişe işlemleriyle birlikte maske dağıtımı ve sosyal yardım ödemeleri gerçekleştirerek risk altında kesintisiz kamu hizmeti sunan PTT çalışanlarımızın bu özverili çalışmalarına karşılık özlük haklarının iyileştirilmesi, yüksekokul mezunu dağıtıcıların memur olabilmesi, yıllardır bekledikleri yıpranma haklarına kavuşmaları, ikramiyeyle ödül elde etmeleri sağlanmalıdır.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Ersoy'dan, Personeline, Destek, Veren, PTT'ye, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı