Devlet Bahçeli'den Ferdi Tayfur'a Geçmiş Olsun Telefonu
Haber Detayı
12 Mayıs 2020 - Salı 21:36 Bu haber 3587 kez okundu
 
Devlet Bahçeli'den Ferdi Tayfur'a Geçmiş Olsun Telefonu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, böbrek nakli olan Adanalı Sanatçı Ferdi Tayfur'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini bildirdi.
GÜNDEM Haberi
Devlet Bahçeli'den Ferdi Tayfur'a Geçmiş Olsun Telefonu

Böbreklerinden rahatsız olduğu için bir süredir diyaliz tedavisi gören ve böbrek nakli olan Adanalı Sanatçı Ferdi Tayfur'u telefonla arayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur'dan sağlığıyla ilgili bilgi aldıktan sonra bir an önce iyileşmesi için geçmiş olsun dileklerini sundu.

 

BÖBREK NAKLİ İÇİN ANTALYA'DAN ÇAĞRI YAPILMIŞTI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin en çok sevdiği sanatçılar arasında olan ve zaman zaman şarkılarını dinlediği Ferdi Tayfur, bir süre önce basına verdiği beyanatta böbreklerinden rahatsız olduğunu ve böbrek nakli ile ilgili bir girişimde bulunmadığını açıklamıştı. Bunun üzerine Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Ferdi Tayfur'a çağrıda bulunarak böbrek nakli konusunda kendisine yardımcı olacaklarını duyurmuştu.

 

FERDİ TAYFUR'A OĞLUNUN BÖBREĞİ NAKLEDİLDİ

 

Bu gelişmelerden sonra Antalya'da özel bir hastaneye başvuran Ferdi Tayfur'a, 55 yaşındaki oğlunun böbreği nakledildi. Hastanede süren tedavisinin ardından sağlık durumu iyi olan Ferdi Tayfur, taburcu edildi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet, Bahçeli'den, Ferdi, Tayfur'a, Geçmiş, Olsun, Telefonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı