MHP'li Ersoy'dan 2023 Seçimine Yönelik Hatırlatma
Haber Detayı
11 Haziran 2022 - Cumartesi 20:37 Bu haber 4699 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan 2023 Seçimine Yönelik Hatırlatma
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, batının demokrasi götürme iddiasıyla işgal edip parçaladığı ülkelerin halinden ders çıkarılmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy'dan 2023 Seçimine Yönelik Hatırlatma

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Afyon'un Bolvadin İlçesinde düzenlenen programa katılan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ABD'nin başını çektiği batının demokrasi götürme iddiasıyla işgal ettiği ve parçaladığı ülkelerin halinden ders çıkarılması gerektiğini belirterek, Türk Milletinin 2023 seçimlerinde Amerika'dan iktidar ve demokrasi dilenen muhalefet partilerine vereceği bir ders olması gerektiğini söyledi.

 

MHP BOLVADİN ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Afyon'un Bolvadin İlçesinde düzenlenen Adım Adım 2023-İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi ve Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MHP MYK Üyesi Volkan Dudu, MHP Afyon İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Selahattin Telli, Muhtarlar, STK temsilcileri ve partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

 

Toplantıda yaptığı konuşmada, Selçuklu ve Osmanlı dönemine birçok tarihi esere ev sahipliği yapan kaplıcalarıyla, mermeriyle, kaymağıyla, sucuğuyla dünyaya nam salmış Milli Mücadelenin başladığı yer olan Kurtuluş Savaşı'nın sembol şehri Afyon'un İlçesi Bolvadin'de olmaktan mutlu olduğunu dile getiren MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, kadın Milletvekili olarak davaya gönül ve emek veren kadınların toplantılara ilgi göstermesinden memnun olduğunu söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ KÜRESELCİLERİN SİNSİ OYUNLARINI BOZDU

 

Göğüs göğüse savaşları göze alamayan küresel güçlerin, Türkiye'ye olan husumetini darbeler, terör ve ekonomik yaptırımlarla gösterdiğine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Mustafa Kemal Paşa Milli Mücadele kararını verirken Türk milletinin Hürriyet ve İstiklal konusundaki psikolojisini ve hassasiyetini çok iyi biliyordu. Türk Milleti üç şeye aşıktı. Hürriyet ve İstiklaline, Ay yıldızlı şanlı bayrağına, Vatanına. Bu yüce ve asil millet şartlar ne olursa olsun, bu kutsal emanetlerden ölüm pahasına da olsa asla vazgeçmezdi. Atalarımızın verdiği mücadeleler gelecekte bizlerin daha mutlu ve onurlu bir yaşam sürmemiz içindi. Hepimizin bildiği gibi savaşlar artık sadece göğüs göğüse olmuyor. Zaman zaman ekonomik yaptırımlarla, zaman zaman sınırlarımızda oluşturulan terör faaliyetlerine verilen destekler ile ve darbelerle ülkemiz hep güçsüz bırakılmaya çalışıldı. Ancak Türk'ün milli birlik ve beraberlik şuuru düşmanların oyunlarına meydan bırakmadı. Çok kısa zaman önce yaşadığımız hatıralarını ve izlerini henüz silemediğimiz 15 Temmuz gecesi milletimizin hürriyetine, istiklaline, ay yıldızlı bayrağına ve vatanına nasıl sahip çıktığını büyük bir gururla yaşadık. Bu yaşananların ışığında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Cumhur İttifakı kuruldu.'' dedi.

 

BATININ DEMOKRASİ GÖTÜRME İDDİASIYLA İŞGAL ETTİĞİ ÜLKELERİN DURUMUNDAN DERS ÇIKARILMALI

 

ABD'nin başını çektiği batının demokrasi götürme iddiasıyla işgal ettiği ve parçaladığı ülkelerin halinden ders çıkarılması gerektiğini belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Yakın coğrafyamızda yıllardan beri yaşananlar, süper güç olarak tanımlanan ABD’nin başını çektiği batının Demokrasi, Eşitlik ve Refah getireceğiz söylemleri ile ülkelere müdahale etmesi ve yıllarca orada kaldıktan sonra sadece gözyaşı ve sefalet bırakmaları hepimizce bilinmektedir. Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da ve son olarak da Ukrayna’da yaşanan son gelişmeler aslında bize; “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” diyerek, Türk Milletinin bekasının ve menfaatlerinin en önemli hedef olması gerektiğini belirten Bilge Liderimiz Sayın devlet Bahçeli’yi bir kez daha haklı çıkarmıştır. Ayrıca; Doğu Akdeniz’de, Suriye’de ve Karabağ'da atılan adımlar milli politika oluşturmanın güvenli adımlarıydı. Suriye tezkeresine hayır diyenler kendi halkını değil teröristlerin güvenliğini düşünmek zorunda kalanlardı. Yıllardan beri ülkemiz üzerinde kurmaya çalıştıkları oyunlar çok şükür ki karşılık bulmadı. Birliğimizi ve dirliğimizi bozma çalışmaları hala devam etmektedir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİNİN 2023 SEÇİMLERİNDE MUHALEFETE VERECEĞİ CEVAP ÖNEMLİDİR

 

Demokrasi götürme iddiasıyla ülkeleri parçalayan Amerika'dan iktidar ve demokrasi dilenen muhalefet partilerine Türk Milletinin 2023 seçimlerinde vereceği cevabın önemine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Türk’ün Türk’ ten başka dostu yoktur. Bunu hepimiz biliyoruz. Her zaman ‘’Vatan söz konusu olunca gerisi teferruat’’ diyen bir milletin, çareyi Amerika da İngiltere de arayanlara verilecek cevabı elbette olacaktır. Bu nedenle 2023 seçimleri Vatanımız ve Milletimiz için çok önemli. Ülkemizin daha güçlü ve istikrarlı duruşu İçin Cumhur İttifakının devamını sağlamak zorundayız. Biz; Milletimizin zillet ittifakından rahatsız olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz ki, zillet ittifakına gereken dersi inşallah verecek.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, batının, demokrasi götürme, iddiasıyla, işgal edip, parçaladığı ülkeler, halinden, ders çıkarılmalı, MHP, Afyon, Bolvadin
Yorumlar
Haber Yazılımı