MHP'li Erkan Akçay Milletvekiline Psikiyatrik Tedavi İstedi
Haber Detayı
14 Kasım 2023 - Salı 20:08 Bu haber 1101 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay Milletvekiline Psikiyatrik Tedavi İstedi
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hadsizce hedef alan Milletvekilinin psikiyatrik tedavi görmesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay Milletvekiline Psikiyatrik Tedavi İstedi

Anayasa Mahkemesi'ne yönelik sözleri nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hadsizce hedef alan PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, psikolojik dengesi bozulan Ömer Faruk Gergerlioğlu'na psikiyatrik tedavi görmesini tavsiye etti.

 

ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU'DAN DEVLET BAHÇELİ'YE HADSİZ SÖZLER

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Anayasa Mahkemesi'ne yönelik sözlerini hazmedemeyen PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, ''Devlet Bahçeli, AYM'den hak ihlali almış bana ve bazı eski siyasetçilerimize 'terörist' diyerek hakaret ve iftira etmiştir, bu hakaret ve iftiraları misliyle Bahçeli'ye iade ediyorum. Anayasa'yı ve Anayasa Mahkemesini tanıyıp yerine oturacaksın Bahçeli!'' diyerek, hadsizce Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. 

 

Kendi hadsizliğini unutup MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye had bildirmeye kalkışan Ömer Faruk Gergerlioğlu ile MHP Milletvekilleri arasında büyük tartışma yaşandı. TBMM'de oturuma ara verilecek kadar tartışmalar büyüdü.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU'NA SERT TEPKİ 

 

Ömer Faruk Gergerlioğlu'na tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Bu biraz evvel yerinden konuşma yapan Gergerlioğlu'nun bütün bu hadsiz sözlerini misliyle misliyle kendisine iade ediyoruz ve en kısa sürede de bir psikiyatrik tedavi görmesini ben salık veriyorum. Yani psikolojik dengesi bozulmuş. Bütün artık... Sen ağzını topla, adi herif! Genel Kurula hitap etmiyor, haddini bilmiyor. Türkiye Büyük Millet Meclisinin ve Genel Kurulun da mehabetine, adabına uygun olmayan konuşmalar yapıyor ve bundan evvelki konuşmalarda iyice sınırı da aştı. Hem Genel Kurulu hem kendi grubunu da provoke ediyor.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Erkan Akçay, Devlet Bahçeli, TBMM, büyük tartışma, Milletvekili
Yorumlar
Haber Yazılımı