MHP'li Özarslan'dan Barış Yarkadaş'a Kapaklık Cevap
Haber Detayı
14 Kasım 2023 - Salı 15:32 Bu haber 1536 kez okundu
 
MHP'li Özarslan'dan Barış Yarkadaş'a Kapaklık Cevap
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, iddiayı kaybettiği halde gazetecilik mesleğine bir şekilde devam eden Barış Yarkadaş'a, kapaklık bir cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan'dan Barış Yarkadaş'a Kapaklık Cevap

Özgür Özel'in yarışı kazanması halinde gazetecilik mesleğini bırakacağını iddia ettiği halde, sözünü bir kenara bırakıp gazeteciliğe devam etme kararı alan Barış Yarkadaş'ın düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, daha önce gazetecilik mesleğini bırakmayacağını iddia ettiği Barış Yarkadaş'ı sorularıyla terletip, içinde atasözü olan kapaklık bir cevap verdi. 

 

BARIŞ YARKADAŞ'IN CHP BÜYÜK KURULTAYI'NA YÖNELİK İDDİASI

 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in yarışacağı CHP'nin 38. Olağan Kurultayı öncesinde, yarışı kimin kazanacağına yönelik çok iddialı konuşan Gazateci yazar Barış Yarkadaş, ''Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım.'' demişti. 

 

Dersim ve FETÖ Lobisinin ağırlığı açıkça hissedildiği, adeta ''Kim daha fazla Dersimci'' yarışına girercesine Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in terörden yargılanıp hapsedilen Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam çaktığı CHP'nin Büyük Kurultayı'nda; terörden ceza alan şahıslar için ''Hapiste hepimizin yerine yatan'' tanımlaması yaparak, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla Dersimci olduğunu ispatlayan Özgür Özel, Atatürk çizgisini reddetmeyi parti politikası haline getiren CHP'nin yeni genel başkanı oldu.

 

Özgür Özel'in seçimi kazanması üzerine iddiayı kaybeden Gazateci yazar Barış Yarkadaş, adeta salya sümük ağladığı canlı yayında gazetecilik mesleğini bıraktığını açıklamıştı. 

 

MHP'Lİ BAHADIR BUMİN ÖZARSLAN BARIŞ YARKADAŞ HAKKINDA HAKLI ÇIKTI

 

Sosyal medyada gündem olan Barış Yarkadaş'ın gazetecilik mesleğini gerçekten bırakıp bırakmayacağı tartışılırken, konuya ilişkin öngörüsünü açıklayan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, yıllarca 'büyük gazeteci' diye cilalanan Barış Yarkadaş'ın "Benim asıl mesleğim matbaacılıktır. Matbaacılığı da bırakmıştım." benzeri sözlerle konuyu geçiştirip, yine gazetecilik yapmaya devam edeceğini söylemişti.

 

Nihayet son kararını açıklayan Barış Yarkadaş, "Kurultay kurultay salonunda kaldı. Doğru olan şeye doğru diyeceğiz yanlış olan şeye yanlış diyeceğiz yorumlarımla burada olacağım. Yazılarımla da tv100'de olacağım. Ama dediğim gibi aktif gazeteciliği bir kenara şimdilik bıraktık." ifadelerini kullanarak, aslında gazetecilik mesleğine devam edeceğini itiraf etmiş oldu.

 

MHP'Lİ ÖZARSLAN'DAN BARIŞ YARKADAŞ'A KAPAKLIK CEVAP

 

Özgür Özel'in yarışı kazanması halinde gazetecilik mesleğini bırakacağını iddia ettiği halde, sözünü bir kenara bırakıp gazeteciliğe devam etme kararı alan Barış Yarkadaş'ın düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bırakmaz demiştik. Aktif gazeteciliği bırakmış da ama yazılarına devam edecekmiş de... Demek yazı yazmak, gazetecilik olmuyormuş. Bunu da öğrenmiş olduk. Barış Yarkadaş'a, Atalarımız cevap versin: Büyük lokma ye, büyük konuşma. Tüküreceğin yüzde, öpecek bir yer bırak.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Bahadır Bumin Özarslan, gazetecilik mesleği, kapaklık cevap
Yorumlar
Haber Yazılımı