MHP'li Enginyurt'tan Maske ve Kuaförler Hakkında Öneri
Haber Detayı
15 Nisan 2020 - Çarşamba 20:34 Bu haber 3230 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Maske ve Kuaförler Hakkında Öneri
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Maske dağıtımı ve kuaförlerin açık olması konusunda önerilerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Maske ve Kuaförler Hakkında Öneri

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlere iki yeni öneri getirerek, kuaförlerin nöbetleşe açık olmasını ve maske dağıtımının Muhtarlar tarafından yapılmasını istedi.

 

SIKINTI YAŞANAN MASKE DAĞITIMI İÇİN MUHTARLARA GÖREV VERELİM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, maske dağıtımı için yeni bir öneride bulunarak, ''Maske dağıtımını en iyi organize edecek olanlar Muhtarlarımızdır. Devletin en ücra noktasın da, Devlet adına görev yapan Muhtarlarımız hizmete hazırlar. Birilerine laf konuşturmayı bıraktıralım, Muhtarları devreye alalım. Maske dağıtımı için Muhtarlara görev verilsin.'' dedi.

 

KUAFÖRLER NÖBET USULÜYLE AÇIK TUTULMALI

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan kuaförlerin açılmasıyla ilgili öneride bulunarak, ''Berberler noktasın da bir düzenleme şart oldu. Saç sakal birbirine karıştı. Kendi traş olamayan (benim gibi) çoğu insan, adeta insanlıktan çıktı. Kim çözecekse bu işe bir el atsın. En azından hijyen, sağlıklı ortam ve tedbir alınarak, berber ve kuaförler nöbet usulüyle açık tutulsun.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Maske, ve, Kuaförler, Hakkında, Öneri, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı