MHP'li Bülbül: Türk'e Düşman Olanın Karşısına Dikiliriz
Haber Detayı
14 Nisan 2020 - Salı 22:43 Bu haber 3196 kez okundu
 
MHP'li Bülbül: Türk'e Düşman Olanın Karşısına Dikiliriz
MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, MHP'nin Türk Milletine düşman olanlara karşı olan bir siyasi hareket olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül: Türk'e Düşman Olanın Karşısına Dikiliriz

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, MHP'nin izlediği politikalara karşı tavır sergileyenlere cevap vererek, başka siyasi partilerin ne olduğunu anlatmak yerine MHP'nin misyonunu anlatacağını, MHP'nin Türk milletinin refahını ve güvenliğini esas alan politikalar izleyip, Türkiye'ye ve Türk Milletine düşman olanlara karşı tavır sergileyen bir siyasi hareket olduğunu söyledi.

 

BİZ BAŞKA SİYASİ PARTİLERİN NE OLDUĞUNU ANLATMAYA KALKARSAK UZUN SÜRER

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Gecenin bu ilerleyen saatinde çok temel tartışmaları canlandıracak bir konuşma söz konusu oldu.  Ancak, burada MHP'ye yönelik bizim çok rahatsız olacağımız ve asla kabul etmeyeceğimiz birtakım çok temel ifadeler kullanıldı. Biz, şimdi, başka siyasi partilerin kim olduğunu anlatmaya başlarsak, şu anki siyasetinin ne olduğunu konuşursak buradan bu akşam çıkamayız. Ama MHP'nin misyonunun ne olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum.'' dedi. 

 

BİZ TÜRK MİLLETİNİN REFAHINI VE GÜVENLİĞİNİ ESAS ALAN BİR SİYASİ HAREKETİZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Biz temelinde insan sevgisini almış olan ve hiçbir zaman başkasını, kendisinin dışındakileri ötekileştirmeyen ve her zaman bu ülkenin topraklarında yaşayan 83 milyon Türk milletini kucaklamayı, onun refahını, mutluluğunu ve güvenliğini esas alan bir siyasi hareketiz. Bizim hayatımız boyunca misyonumuz da vizyonumuz da budur. Biz hamaset yapmayız. Meselelere reel bir şekilde, gerçekçi bir şekilde yaklaşmayı ve tarih şuuru, tarih perspektifi içerisinde meseleleri değerlendirip geleceğe bu noktada yön vermeye, istikamet çizmeye çalışırız.'' dedi.

 

MHP TÜRK'E DÜŞMAN OLANLARA KARŞIDIR

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Şimdi 'MHP kimlerle beraberdir?' 'Ne zaman ne yapmıştır?' meseleleri çok derin meseleler. Ama o konuda ben size kısaca bir şey ifade edeyim: MHP, her zaman Türk'e düşman olanlara karşıdır, Türk milletine hasmane tutum sergileyenlere, onun geleceğini karartmaya yönelik faaliyetler içerisine girenlere hayatı boyunca çok istikrarlı ve tutarlı bir şekilde karşı olmuştur. Bu konuda kuyu kazanların her zaman karşısında olmuşuzdur. Bu noktada da Türk milletine reva görülen bu muameleye karşı direnç göstermeyi hedefleyen, kararlı bir duruş sergilemeyi hedefleyen kim varsa hiçbir ayrım yapmaksızın -bugünkü siyasi ortamı ifade etmek istemiyorum sadece- siyasi hayatımız boyunca onlarla beraber olmuşuzdur, beraber olmaktan da hiçbir zaman yüksünmemişizdir.'' dedi.

 

TÜRKİYE VE TÜRK DÜŞMANLARINA KARŞI KARARLI DURUŞ SERGİLERİZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Bizim için temel olan hadise, Türkiye'nin, Türk milletinin yükselişi için çaba sarf etmek, samimi çaba sarf etmek, Türkiye ve Türk düşmanlarına karşı kararlı duruş göstermektir. Bu konuda kim varsa Türk milliyetçisi, sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olmaz, sanki vatanseverlik sadece size mi has. Hiç kimseye de kıskançlığımız yok. Herkes bu memleketi sevebilir, biz bundan ancak mutlu oluruz. 'Bu memleketi seviyorum.' diyen ve 'Bu memleketin düşmanlarına asla ve asla geçit vermeyeceğim.' diyen kim varsa başımızın üstünde yeri vardır diyor, saygılar sunuyorum.'' dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Bülbül:, Türk'e, Düşman, Olanın, Karşısına, Dikiliriz,
Yorumlar
Haber Yazılımı