MHP'li Enginyurt'tan Eski Ülkücülere Çağrı
Haber Detayı
20 Mayıs 2020 - Çarşamba 01:44 Bu haber 10642 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Eski Ülkücülere Çağrı
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendilerini Eski Ülkücü diye tanımlayanlara çağrıda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Eski Ülkücülere Çağrı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Başbuğ Alparslan Türkeş'i öne sürerek MHP Lideri Bahçeli ve MHP'ye düşmanlık edenlere ve kendilerine eski Ülkücü diye sıfatlandıranlara çağrıda bulunarak, esasen Başbuğ Alparslan Türkeş'i de sevmeyen kendilerine eski Ülkücü diyenlerin artık yakamızdan düşmesi gerektiğini söyledi.

 

KENDİLERİNE ESKİ ÜLKÜCÜ DİYENLER ARTIK YAKAMIZDAN DÜŞSÜNLER

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kendilerine eski Ülkücü diye sıfatlandıranlara çağrıda bulunarak, ''Eski Ülkücü! Bitmediniz gittiniz, hayatımızı yediniz. Her kapıyı dolaşan siz. Lidere hakaret eden siz. MHP de olanlara saldıran siz. Ülkücü edepten uzak olan siz. Fitne, iftira, yalancı siz. Sanaldan üfüren siz. Hala edebiyat yapan da siz. Düşün yakamızdan. Biz her daim Ülkücüyüz.'' dedi.

 

BAŞBUĞUMUZU ÖNE SÜREREK MHP'YE DÜŞMANLIK EDENLER BAŞBUĞUMUZU DA SEVMEZDİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Başbuğ Alparslan Türkeş'i öne sürerek MHP Lideri Bahçeli ve MHP'ye düşmanlık edenlere seslenerek, ''Başbuğ Alparslan Türkeş yaşasaydı; Ak Parti ile ittifak yapmazdı, Sizi MHP de barındırmazdı, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmazdı, Sizi Ülkücü kabul etmezdi. Diyerek söze başlayanlara sormak isterim! Siz Başbuğ Alparslan Türkeş'i de sevmezdiniz. Başbuğumuz 1991'de RP ile ittifak yaptı. Siz MHP düşmanısınız.'' dedi.

 

BİZ DAVAMIZI VE OCAĞIMIZI TERKETMEDİK

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP'den sonra diğer partilere de katılıp Ülkücülük taslayanları eleştirerek, ''Hayatımın 42 yılını, çizgimden hiç ayrılmadan Ülkücü ve MHP hareketine adadım. DYP, ANAP, Ak Parti, MHP olmak üzere her tarafa gidenlerle, benim ve arkadaşlarımın Ülkücülüğünü kıyaslayanlara yazıklar olsun. Biz davamızı, Ocağımızı terketmedik. Hatamızla, sevabımızla MHP dedik, diyoruz.'' dedi.
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Eski, Ülkücülere, Çağrı,
Yorumlar
Haber Yazılımı