Ramazan Kurtoğlu: Coronavirüs Kertenkelenin Kuyruğudur
Haber Detayı
19 Mayıs 2020 - Salı 22:37 Bu haber 4905 kez okundu
 
Ramazan Kurtoğlu: Coronavirüs Kertenkelenin Kuyruğudur
Akademisyen Yazar Ramazan Kurtoğlu, coronavirüsün sadece kertenkelenin kuyruğu olduğunu söyledi.
GÜNDEM Haberi
Ramazan Kurtoğlu: Coronavirüs Kertenkelenin Kuyruğudur

Akademisyen Yazar Ramazan Kurtoğlu, coronavirüs salgınının Biyo-Politik bir savaş modeli olduğunu belirterek, coronavirüsün bu savaşta sadece kertenkelenin kuyruğu olduğunu ve asıl savaşın bundan sonra başlayacağını söyledi.

 

CORONAVİRÜS SALGINI BİO-POLİTİK BİR SAVAŞTIR

 

Akademisyen Yazar Ramazan Kurtoğlu, bir televizyon proğramına verdiği beyanatta, ''Coronavirüs bir savaştır. Kimseyi korkutmak için söylemiyorum. Ama asıl tehlike bundan sonra başlıyor. Bilirsek eğer güçlü oluruz. İnsanlık 1. ve 2. Dünya Savaşı'ndan daha yıkıcı unsurlar ile karşı karşıyadır. Savaşlardan daha fazla bir yıkım geliyor. Bir tarafta insanları maymuna çevirecek çipleme, bir tarafta insanların özgürlüğünü alacak olan yeni bir sanal para birimi, bir taraftanda açıkça Çin modeli, yani diktaörlük despot yönetim dünyaya dayatılıyor.'' dedi.

 

TÜM İNSANLIK GIDA İLE KONTROL ALTINA ALINMAK İSTENİYOR

 

Akademisyen Yazar Ramazan Kurtoğlu, küresel güçlerin gıda ile insanlığı kontrol altına almak istediğini belirterek, ''Küresel Finans Endüstrisi GDO ile oynayarak temel gıda unsurlarının TOHUM kontrolünü 50 yılda ele geçirdi. Koronavirüs ve benzerleriyle küçük çiftçi/aile işletmeleri yok edilerek tarım ve hayvancılık ulusüstü şirketlerin tekeline alınmak ve gıda ile insanlığı kontrol etmek istiyor.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS SADECE KERTENKELENİN KUYRUĞUDUR

 

Akademisyen Yazar Ramazan Kurtoğlu, Biyo-Politik savaşla ilgili uyarılarda bulunarak, ''Coronavirüs 'kertenkelenin kuyruğudur' sadece. İnsanlık 50 yıldan sonra 5 aydır laboratuvar ürünümü- değilmi, aşı ne zaman bulunacak geyiği ile meşgul. Sanal para, Tarım ve hayvancılıkta yıkım, 400 milyondan fazla tam zamanlı işsiz, nanoçip ve ekonomik sosyal siyasi küresel kaos kapıda. Coronavirüs 1. Ve 2. Dünya Savaşından  daha yıkıcı sonuçlara sebep olacak Biyo-Ekonomik, Biyo-Teolojik, Biyo-Politik bir savaş modelidir. Ortada görünen daha 'kertenkelenin bıraktığı kuyruk' olup artık Türk ordusunu rencide eden darbe tartışmaları vatanımıza zarar veriyor.'' dedi.
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ramazan, Kurtoğlu:, Coronavirüs, Kertenkelenin, Kuyruğudur,
Yorumlar
Haber Yazılımı