MHP'li Enginyurt: Coronavirüse Karşı Fındık Tüketin
Haber Detayı
12 Mart 2020 - Perşembe 10:35 Bu haber 2024 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Coronavirüse Karşı Fındık Tüketin
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Coronavirüse Karşı Fındık Tüketin

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Coronavirüse karşı dirençli olmak için fındık yenilmesi gerektiğini söyledi.

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Coronavirüs'ten dolayı 7,5 milyarlık dünya nüfusunun paniklediğini belirterek, paniklemenin daha tehlikeli olması sebebiyle tedbirleri alarak takdirin Allah'a bırakılması gerektiğini, Türkiye'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başarılı çalışmalarından dolayı panikleme olmadığını ve Coronavirüse karşı dirençli olmak için fındık yenilmesi gerektiğini söyledi.

 

CORONAVİRÜSE KARŞI DİRENÇLİ OLMAK İÇİN FINDIK TÜKETİN

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''1.5 milyar nüfusu olan Çin de, görülen Coronavirüs vakası 80 bin. Dünyanın tamamın da görülen virüs vakası 120 bin. 7.5 milyarlık Dünya nüfusu panikledi. Panik olmak tehlikelidir, psikolojiyi bozar, yaşamı zorlaştırır. En doğrusu tedbirimizi alalım, takdiri Allah'a bırakalım. Fındık tüketimine en fazla önem vermemiz gereken günleri yaşıyoruz. Ünlü Profesör Maykıl Kenshi, 'Corona virüsüne, FINDIK tüketimi en iyi ilaçtır' demiştir. Evde 14 gün dinlenirken, Fındık yemeyi ihmal etmeyin, Corona virüsüne yenilmeyin.'' dedi.

 

CORONAVİRÜSE KARŞI SIKI TEDBİR ALAN SAĞLIK BAKANINI KUTLUYORUM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Corona Virüs Türkiye'de görüldü. Bu Millet ne virüsler gördü, ne hain virüslerle yaşamak zorunda kaldı yıkılmadı ki, Allah'ın izniyle bu Virüs belasınıda atlatacaktır. Dikkatli olalım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca beyin talimatlarına uyalım, Devletimize güvenelim, bu bela da geçecek. Corona Virüs Türkiye'de görüldü diye panik olmadıysa, bunda en büyük pay sahibi,  görevini en güzel şekilde yapan Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca beyefendidir. Kendisini, ekibini ve Hükümeti bu başarılı çalışmadan dolayı tebrik ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt:, Coronavirüse, Karşı, Fındık, Tüketin, , , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı