MHP'li Durmaz'dan İstişare Toplantısında Önemli Açıklama
Haber Detayı
11 Eylül 2021 - Cumartesi 15:41 Bu haber 2143 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan İstişare Toplantısında Önemli Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Manisa Bölge İstişare toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan İstişare Toplantısında Önemli Açıklama

MHP'nin 9 İlde düzenleyeceği Bölgesel İstişare Toplantılarının ikincisi,  Aydın, Denizli, İzmir, Muğla ve Uşak İl Teşkilatlarının katılımlarıyla Manisa İl Teşkilatının ev sahipliğinde Muradiye Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilirken, toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP'nin Türkiye'nin bekası için verdiği mücadelede çok ağır bedeller ödediğini söyledi.

 

SADİR DURMAZ'DAN TÜRK KADININA ZİNCİR VURULAN GÖSTERİYE TEPKİ

 

MHP'nin ''Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023, Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler'' konsepti ile Manisa'da düzenlediği toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve Tamer Osmanağaoğlu, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MHP MYK Üyesi Deniz Depboylu Divan Kurulu olarak katıldı. Her şart altında Türk Milletinin ve Devletinin yanında olan MHP'nin Türkiye'nin bekası için verdiği mücadelede çok ağır bedeller ödediğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Edremit'te düzenlenen bir toplantıda Türk kadınına yönelik hakarete tepki gösterdiği konuşmasında, "Türk milletinin değerlerinden uzak bir zihniyet, kendisini bir kez daha gösterdi. Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mermi taşıyan, yeri geldiğinde silahını kuşanıp Nene Hatun gibi düşmana karşı koyan Türk kadınını zincire vuracak güç, daha anasının karnından doğmamıştır. Zincire vurulması gereken Yunanistan bayraklarının gölgesinde sirtaki ile sözde kurtuluş günü düzenleyen ahlaksız siyasettir. Geleneğin ilhamıyla geleceği kurgulayıp, milli şuurla hareket edecek anlayış, siyaset kurumu başta olmak üzere her alanda var olmalıdır. Vakit, 21’inci yüzyılı Türk asrı olarak inşa etme vaktidir. Emin olunuz ki bu gerçekleşecektir. Bu istikamette rehberlik vazifesi yine Türk milliyetçilerindedir.'' dedi. 

 

MHP'NİN KÖKÜ MAZİDE GÖZÜ ATİDEDİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Sınırları dışında güvenliği için inisiyatifler alan Türkiye, kendisine rağmen, gönül coğrafyasında plan yapılamayacağını dünyaya göstermiştir. Kökü mazide, gözü atide bir geleneğin temsilcileriyiz ve bu nedenle Anadolu’yu ilelebet vatan olarak muhafaza ederken, ecdadın mirası üzerinde inşa edilen bu kutlu ülkeyi, Lider Ülke yapmak için çalışacağız. MHP, siyasetini bu anlayış üzerine inşa etmiş, kadim medeniyetimizin, köklü devletimizin sağlam temeller üzerinde yükselmesini amaç edinmiş ve bu uğurda ciddi bedeller ödemiştir. Ecdadımızın, coğrafyadan vatana dönüştürdüğü bu topraklara halel getirmemek için tabutluklarda yargılanmış, zindanları taş medreseye çevirmiş, binlerce şehit vermiştir. Zor zamanlarda kaçmamış, bedel ödemekten korkmamıştır.'' dedi.

 

VATANI KAYBETTİKTEN SONRA NEYİN SİYASETİNİ YAPACAĞIZ?

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Her şart altında Türk Milletinin ve Devletinin yanında olan MHP, Türkiye'nin bekası için verdiği mücadelede çok ağır bedeller ödedi. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadesiyle, vatanı kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız. İşte bu nedenle Cumhur İttifakı'nın anlamı MHP'nin tarihi misyonunda aranmalıdır. Muhalefetin mal bulmuş mağribi gibi her sorunun üzerine atladığı, 'Türkiye yönetilemiyor' algısı oluşturmak için her yolu denediği bu süreçte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ne kadar gerekli olduğu daha iyi anlaşılmıştır. Her ülkücü mutlaka hafızasını diri tutmalıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, 2009 yılındaki uyarıları ve 31 Mart 2011 tarihinde yaptığı yazılı basın açıklamasının ardından FETÖ medyasındaki, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi itibarsızlaştırmaya yönelik yayınları asla unutmayacağız. Ortada seçim yokken, “ben başbakan olacağım” deyip her konuşmasına “Yurtta sulh” ile başlayanları, “15’inden sonra işler değişecek” diyerek partimizi ele geçirmeye çalışanları hafızalarımızdan silmeyeceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişimine giden süreçte, ülkemizde yaşanan kriz çıkarma çabalarını, kaos planlarını aklımızda tutacağız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sadir Durmaz, Manisa Bölge İstişare, Toplantısı yapıldı, önemli mesaj
Yorumlar
Haber Yazılımı