MHP'li Çetinkaya: MHP'de Değişen Tek Şey Binasıdır
Haber Detayı
11 Eylül 2021 - Cumartesi 12:43 Bu haber 2549 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya: MHP'de Değişen Tek Şey Binasıdır
MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, siyasette çizgisi ip yumağına dönenlerin sürekli olarak MHP'ye saldırmasının ibret verici olduğunu söyledi
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya: MHP'de Değişen Tek Şey Binasıdır

Independent Türkçe'ye yaptığı açıklamada MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi hedef alan siyasi gezginci Namık Kemal Zeybek'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, Tatarcık sürüsü gibi sağa sola uçuşup cürmü fındık kadar yer kaplamayan Namık Kemal Zeybek gibi siyasette çizgisi ip yumağına dönenlerin sürekli olarak MHP'ye saldırmasının ibret verici olduğunu söyledi.

 

MHP'DE DEĞİŞEN TEK ŞEY PARTİ BİNASIDIR

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in sağlığında bile MHP'ye düşmanlığıyla bilinen ve kendisinin birçok siyasi partide siyasi gezgincilik yaptığını unutarak MHP'nin değiştiğini söyleme yüzsüzlüğü gösteren Namık Kemal Zeybek'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tatarcık sürüsü gibi sağa sola uçuşanların, cürmü fındık kadar yer kaplamayan ve siyasette çizgisi ip yumağına dönenlerin ikide bir MHP’nin çizgisine laf ediyor olması ilginç ve ibretlik bir durumdur. Ömrüne MHP, ANAP, DYP, BBP ve DP’yi sığdıran, en son CHP’de Kılıçdaroğlu ile asfaltta yürüyen hercai siyasetin önde gelen isimlerinden N. Kemal Zeybek, anlaşılıyorki hatırlanmak istemiş. MHP’nin değiştiğini falan ima etmiş. Halbuki MHP’nin tek değişen konusu, kendisinin 'O koca bina' dediği Genel Merkez binasıdır. O da karanfil sokaktan 17 yıl önce geldiği ceyhun atuf kansu caddesindeki, kendi imkanları ile inşa edilen şimdiki yeridir.'' dedi.

 

APTALLARIN TEVECCÜHÜNE MAZHAR OLMAK İÇİN MHP'YE SALDIRANLARLA İŞİMİZ YOK

 

Namık Kemal Zeybek başka partilerde Genel Başkancılık oynarken MHP'nin Türk Milleti ve Devleti için fedakarca mücadele ettiğine dikkat çeken MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, ''Beyefendi bizim parti binamızın bir kaç kilometre altındaki Balgat köyünün eski mezarlığının üstüne yapılan parti binasında, eski partisinden değişip yeni partisinde genel başkancılık oynarken, o koca binanın kalbi Türk vatanı ve Türk milleti için atıyordu. Aynı bugünkü gibi. Aptalların teveccühüne mazhar olabilmek için MHP’ye, onun Saygıdeğer Liderine ve Ülkücülere yerli yersiz saldıranlar unutmasınlarki, şu fani hayatta tüm bildiklerinizi yığıp bir tepe oluştursak, üstünden anca misket yuvarlanır. Varın hadi gidin işinize.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Fatih Çetinkaya, Devlet Bahçeli, MHP, Namık Kemal Zeybek, siyasi gezginci, parti değiştiren, hedef alan, parti binası, tek değişen, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı