MHP'li Çetinkaya: İyi Parti Hatırlamayıp İnkar Edecek
Haber Detayı
17 Mayıs 2020 - Pazar 23:29 Bu haber 5205 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya: İyi Parti Hatırlamayıp İnkar Edecek
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Komünist Emre Kınay'ın itiraflarını İyi Parti'nin hatırlamayıp inkar edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya: İyi Parti Hatırlamayıp İnkar Edecek

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Sosyalist ve Kominist görüşlü Tiyatrocu Emre Kınay'ın İyi Parti'deki adaylık sürecinde söylediği sözleri sosyal medyadan paylaşarak, her yolu mübah görerek sonuca gitme yöntemini uygulayan İyi Parti'nin Komünist Emre Kınay'ın itiraflarını hatırlamayıp inkar edeceklerini söyledi.

 

TİYATROCU EMRE KINAY: KOMÜNİST OLDUĞUM HALDE ADAY OLMAMI İSTEDİLER

 

Tiyatrocu Emre Kınay, katıldığı bir proğramda İyi Parti Liderinden kendisine Kadıköy Belediye Başkan adaylığı teklifi geldiğinde ''Ben Kominist ve Sosyalist birisiyim. Kazandığımda kapıma bir tane Milliyetçi gelirse hakaret eder kovarım. Bunu kabul ediyorsanız adayınız olurum.'' cevabını verdiğinde, İyi Parti'den ''Bunları biliyoruz ve adayımız olmanızı istiyoruz.'' denildiğini açıkladı.

 

İYİ PARTİ YÖNETİMİ EMRE KINAY'IN SÖZLERİNİ HATIRLAMAYIP İNKAR EDECEK

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP’in Kadıköy’deki adayı Emre Kınay; 'Meral hanım hatırlayacaktır. Benim kapıma milliyetçilik kimliğiyle gelen hiç kimseyi siz bile gönderseniz almam, kabul ediyorsanız adayınız olurum dedim, evet dedi.' Ama hatırlamayacaklar. Hemde inkar, mimik ve beden dili takviyesiyle. Her yolu mübah görerek sonuca gitme yöntemi, makyavelist kişilerin işidir. Özelliklede siyasette bu yaklaşımdan alınacak bir sonuç, ne insanı, ne toplumu, ne de devleti kalkındırmaz. Değerleri, ilkeleri, çürütür. Tehlikelidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Çetinkaya:, İyi, Parti, Hatırlamayıp, İnkar, Edecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı