MHP'li Baki Ersoy: Bu Rezillerden Bir yol Olmaz
Haber Detayı
24 Ocak 2021 - Pazar 12:00 Bu haber 2963 kez okundu
 
MHP'li Baki Ersoy: Bu Rezillerden Bir yol Olmaz
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ülkücü ve Türkeşçi olduklarını iddia edip başka siyaset güdenlerden bir yol olmayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Baki Ersoy: Bu Rezillerden Bir yol Olmaz

İyi Parti Genel Merkezi yöneticilerinin bir taraftan Demirtaş'a destek verirken diğer taraftan Ülkücülükten bahsetmesi tezatına dikkat çeken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İyi Parti'nin gittiği yolu eleştirerek, Ülkücülerin partisinin MHP olduğunu söyledi.

 

NET SÖYLÜYORUM: BU REZİLLERDEN BİR YOL OLMAZ

 

İyi Parti'lilerin izlediği yol konusunda değerlendirme yaparak, tüm Ülkücülere Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Ülkücü MHP'de olur.'' öğretisini hatırlatan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, 'Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalı' diyor. Diğer bir İP’li 'Biz hala Türkeşçiyiz, Ülkücüyüz' diyor. Net söylüyorum bu rezillerden bir yol olmaz..! Selahattin Demirtaş Teröristtir..! Ülkücünün partisi Milliyetçi Hareket Partisidir..!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, Baki Ersoy, Ülkücü ve Türkeşçi, terör seviciler, iddia edenler, bir yol olmaz, MHP, MHP Kayseri, Ülkücü MHPde olur
Yorumlar
Haber Yazılımı