Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul Benzeri İki Proje
Haber Detayı
29 Haziran 2021 - Salı 19:51 Bu haber 2249 kez okundu
 
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul Benzeri İki Proje
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul gibi iki yeni projeden bahsederek, isimleri Kızılelma ve Yeşil Kuşak olan projelerin hazırlanmasını istedi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul Benzeri İki Proje

Türkiye’nin ve İstanbul’un gücüne güç katacak olan Kanal İstanbul Projesi'nin parasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul Projesi gibi iki tane daha İç Su Yolları projesi hazırlanması gerektiğini belirterek, Kızılırmak’ı esas alan 'Kızılelma İç Deniz Yolu' ve Yeşilırmak’ı dikkate alan 'Yeşil Kuşak İç Deniz Yolu' ismini verdiği iki yeni proje hazırlanmasını istedi.

 

KANAL İSTANBUL GİBİ İKİ YENİ PROJE ÖNERİSİ

 

Devletin hükmü şahsiyetini tanımayan, devlet adabını takmayan ve bu suretle İstanbul Kanalı’nın parasını ödemeyeceğim diyen bir şahıstan devlete baş olamaz. İstanbul Kanal Projesini samimiyetle destekliyoruz. Bu proje Türkiye’nin ve İstanbul’umuzun gücüne güç katacaktır. Mezkur projeden dönülmesini, yüklenicilere para ödemeyi rafa kaldıracak her türlü engelleme ihtimalini dikkate alarak yasal bir güvenceye kavuşturmalıyız. Hatta İç Su Yolları projesi hazırlayarak, Kızılırmak’ı esas alan “Kızılelma İç Deniz Yolu”, Yeşilırmak’ı dikkate alarak “Yeşil Kuşak İç Deniz Yolu” projelerini hayata geçirebiliriz.

 

YAPILANI YIKMAK CİNAYETTİR. VARSA ZEKAN DAHA İYİSİNİ YAPARSIN

 

Yapılanı yıkmak cinayettir. Varsa gücün, varsa zekan, varsa hazırlığın daha iyisini yaparsın. Ödemem, yaptırmam, iptal ederim kisvesi altında proje hasımlığına soyunmak müflis siyasetçilerin harcıdır. Dostları tarafından kulağına fısıldanan yalan yanlış bilgi kırıntılarıyla çarkı felek gibi dönen bir şahsın zihniyetine bu devletin yönetimi kesinlikle emanet edilemez. 

 

ALTI AY İÇİNDE NASIL İKTİDAR OLACAKSIN?

 

Kılıçdaroğlu, hazırlanın altı ay içinde iktidardayız, diyor. Nasıl olacak bu Sayın Kılıçdaroğlu? Bu altı ayın sırrı, esbabı mucibesi nedir? Gündemde seçim meçim yokken iktidara nasıl geleceksin? Sen gelsen gelsen dolduruşa gelip tuzağa düşersin. Muhtemelen dostların sana fazla narkoz vermiş, suyuna ilacı fazla karıştırmışlar, bu nedenle sanrı nöbetleri geçiriyorsun, histeri krizindesin, hayaller görüyorsun, düşmana dost muamelesi yapıyorsun. Kılıçdaroğlu bir tarafta öfkenin ve intikam duygusunun olmadığı bir Türkiye’de yaşamak istediğini söylüyor, diğer tarafta da hedef kitlesine iktidarla selamı sabahı kesin diye tembihte bulunuyor.

 

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

 

Ezcümle diyeceğim şudur: Zillet ittifakı çamurdadır, çukurdadır, çıkmazdadır. Cumhur İttifakı olarak önümüze bakacağız, işimize bakacağız, milletimize bakacağız, 2023’de Lider Ülke Türkiye’nin doğuşuna hizmet edeceğiz. Onlar duracak, biz koşacağız. Onlar gerileyecek, biz yükseleceğiz. Onlar batacak, biz yayından çıkan ok gibi olacağız. Ve Türkiye Cumhuriyeti’ni yeni, sivil ve demokratik bir anayasayla taçlandırıp Allah’ın izniyle onurlu bir geleceğe taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken hepinizi bir kez daha hürmet ve muhabbetle selamlıyor, başarılarla dolu bir hafta geçirmenizi dileyerek her birinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul, gibi iki yeni proje, bahsederek, isimleri, Kızılelma ve Yeşil Kuşak, İç Deniz Yolu, MHP, Cumhur ittifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı