MHP'li Çetinkaya'dan Habertürk'ü Savunanlara Tepki
Haber Detayı
06 Mayıs 2021 - Perşembe 01:38 Bu haber 2847 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Habertürk'ü Savunanlara Tepki
MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, MHP ile Habertürk TV arasında yaşanan tartışmaya dahil olan siyasetçiyi zor duruma sokan sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Habertürk'ü Savunanlara Tepki

MHP ile Habertürk TV arasında yaşanan yeni Anayasa önerisi konusundaki tartışmaya dahil olup, MHP'yi hedef alan gazetecileri savunarak edepsizlik yapılmamasını isteyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, her konuda konuşan Özgür Özel'in Ermeni meselesi ve Dersim meselesi konularında  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne iftira atan CHP'li yöneteciler konusunda da konuşmasını istedi.

 

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL MHP'Yİ HEDEF ALAN GAZETECİLERE SAHİP ÇIKTIĞI AÇIKLAMASI

 

MHP ile Habertürk TV arasında yaşanan tartışmada, MHP'yi hedef alan gazetecileri savunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Konukları hoşunuza gitmeyen yorumlar yaptılar diye gazetecileri hedef göstermek, küfür etmek, kadın bir gazeteciye hakaretler yağdırmak ve insanların ekmekleri ile oynamak ne töredir ne örftür olsa olsa vicdansızlıktır, edepsizliktir, basitliktir.'' dedi.

 

MHP MYK ÜYESİ FATİH ÇETİNKAYA'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

MHP'yi hedef alan gazetecileri savunarak MHP'yi edepsizlikle suçlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ortağınız HDP 'Ermeni soykırımı ile yüzleşin' sözleriyle ve Bursa Milletvekiliniz, PM üyesi Orhan Sarıbal’da, 'Dersim katliamında yitirdiğimiz canları saygıyla anıyorum' ifadesiyle Türkiye Cumhuriyetine iftira attılar. Her şeye konuşan geveze. Sen edepliysen bunlara cevap ver.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Fatih Çetinkaya, Habertürk TV tartışması, tartışmaya dahil olan, siyasetçiye tepki, edepsizlik suçlaması, cevap vermesini istedi.
Yorumlar
Haber Yazılımı