MHP'li Çetinkaya'dan Emin Çölaşan'a Mektup Cevabı
Haber Detayı
12 Haziran 2020 - Cuma 14:51 Bu haber 3600 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Emin Çölaşan'a Mektup Cevabı
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Gazeteci Emin Çölaşan'a sosyal medyadan cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Emin Çölaşan'a Mektup Cevabı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Ayasofya'da Ezan okunmasını istemesinden ve Cumhur İttifakı ortağı olarak Hükümeti desteklemesinden rahatsız olup, ''Vatandaş Emin'' imzasıyla ''Devlet Beye Açık Mektup'' başlığıyla köşe yazısı yazan Gazeteci Emin Çölaşan'a sosyal medya üzerinden cevap veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, kalemi mikrop kusan yazıları coronavirüsten daha fazla mikrop saçan Emin Çölaşan diye bir yaratığın yazılarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gölgesine bile tesir edemeyeceğini söyledi.

 

EMİN ÇÖLAŞAN DİYE BİR YARATIĞIN YAZILARI MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE LEKE DÜŞÜREMEZ

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ''Ben olsam Türkiye’ye Ramazan’da saldırırım! Ya da 'Diyorum ki; terörist olsam eylemimi iftara yakın koyarım!' Terörist taktisyenliği sözlerinden tanıdığımız Emin Çölaşan diye biri var. Kalemi mikrop kusuyor! Yazıları tümden mikroplu. Korona virüsten fazla mikrop saçıyor. Vatan sevgisinin nişanesinden anlamaz birisi. Böyle bir yaratığın yazıları; siyasette liyakatın, tecrübenin ve ferasetin dehası Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin değil kendisine, gölgesine bile tesir edemez, leke düşüremez. 

 

EMİN ÇÖLAŞAN'I TEDAVİ EDECEK BİR İLAÇ HENÜZ KEŞFOLUNMADI

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ''Aslında bunu çok iyi bilir de elindeki oyuncağın sahiplerinden çekinir. Muhakkak ki, hayatının son deminde bugüne kadar adam olamamanın, sonrasında da adam olarak hatırlanmayacağının kendisinde oluşturduğu karın ağrısı ve pişmanlıklar içerisinde hezeyanlar yaşıyor. Ama biliyor ki; kendisini tedavi edecek bir ilaç henüz keşfolunmadı. Dolayısıyla, bu kişiye olan temennimiz; sancılarınla yaşa Emin demek olur.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Bahçeliye mektup, Emin Çölaşan, MHP Haberleri, MHP Ankara
Yorumlar
Haber Yazılımı