MHP'li Ahmet Erbaş'tan Hükümete Çağrı
Haber Detayı
12 Haziran 2020 - Cuma 12:20 Bu haber 2100 kez okundu
 
MHP'li Ahmet Erbaş'tan Hükümete Çağrı
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sıkıntı yaşayan Çiftçilerin yaralarının sarılması için Hükümete çağrı yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Ahmet Erbaş'tan Hükümete Çağrı

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, TBMM Genel Kurulu'nda Kütahya Domaniç ilçesi'nde dolu yağışı sonrası meydana gelen sel felaketiyle ilgili yaptığı konuşmada, sel felaketinden sonra Çiftçilerin ve Belediyenin zor durumda kaldığını belirterek, Çiftçilerin ve Domaniç Belediyesi'nin yaralarının bir an önce sarılması gerektiğini söyledi.

 

YAŞANAN SEL FELAKETİYLE İLGİLİ HÜKÜMETE ÇAĞRI

 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ''Kütahya Domaniç ilçemizde dolu yağışı sonrası meydana gelen sel felaketinde tarım arazileri çok ciddi şekilde zarar görmüştür. Domaniç Devlet Hastanesine giden karayolunda çökmeler meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybımızın yaşanmaması en büyük tesellimizdir. Çiftçilerimiz ve belediyemiz yaşanan felaketten dolayı zor durumda kalmış olup çözüm noktasında devletimizin yardım eğilimini beklemektedir. Geçen ay don olayı yaşayan Kütahyalı çiftçilerimiz, bu kez de sel felaketiyle karşı karşıya kalmıştır. Süratli bir şekilde ilgili bakanlıkların tüm birimleri devreye girmeli, acil eylem planı belirlenmeli, tüm emekleri sular altında kalan çiftçilerimizin ve Domaniç belediyemizin yaraları bir an evvel sarılmalıdır.'' dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Çiftçiler, Domaniç Belediyesi, Sel felaketi, çiftçilerin sıkıntıları, MHP Haberleri, MHP Kütahya
Yorumlar
Haber Yazılımı