MHP'li Çetinkaya: Akşener'in Esnaf Gezisi İP Tiyatrosu
Haber Detayı
01 Haziran 2021 - Salı 10:21 Bu haber 2167 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya: Akşener'in Esnaf Gezisi İP Tiyatrosu
MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in esnaf gezilerinde oynadığı tiyatronun perde arkasını ortaya çıkardı.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya: Akşener'in Esnaf Gezisi İP Tiyatrosu

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'ne yaptığı esnaf gezisinde halkı kandırmaya yönelik bir senaryoyu icra etmeye çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, Meral Akşener'in sahtecilik üzerine kurgulanmış her senaryoyu turneler düzenleyerek esnaf gezisi kılıfında seçmenlere hile yoluyla aktarmayı hedefleyerek ''İp Tiyatrosu'' oynadığını söyledi. 

 

AKŞENER'İN KIRIKHAN GEZİSİNDE OYNANAN TİYATRONUN PERDE ARKASI

 

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde esnaf gezisi yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, halkı kandırmaya yönelik nasıl bir strateji izlediği ortaya çıktı. Bir esnafın işyerini ziyaret eden Meral Akşener, esnafa hal hatır sorup işlerinin nasıl olduğunu öğrenmek istedi. Meral Akşener'e cevap veren esnaf, durumlarının ve işlerinin iyi olduğunu söyledi. Esnafın söylemlerinden olumsuz bir durum çıkaramayan Meral Akşener'in heyeti, hemen önceden hazırlandığı belli olan senaryoyu devreye soktu. Ziyaret ettikleri kuyumcu dükkanında esnaf ile alakası olmayan bir CHP'li devreye girdi ve tezgahın arkasına geçerek Türkiye'yi kötülemeye başladı.

 

AKŞENER'İN ZİYARET ETTİĞİ ESNAFIN OYNANAN TİYATROYA TEPKİSİ

 

Kuyumcu esnafı, işin perde arkasını açıklayınca senaryo ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuyumcu esnafı, ülkeyi kötülemeye çalışan kişinin kendileriyle bir alakası olmadığını ve sanki kendilerinin yanında çalışıyormuş gibi göstermeye çalışan kişinin yaptığını tasvip etmediğini söyledi.

 

MHP'Lİ FATİH ÇETİNKAYA'DAN AKŞENER'İN ESNAF GEZİSİNE YORUM: İP TİYATROSU

 

Esnaf gezisinden olumsuz bir durum çıkaramayınca önceden hazırlanan senaryoyu devreye sokarak Türkiye'yi kötüleme oyununu icra eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tarla kumpanyalarında yetişmiş oyuncularıyla, sahtecilik üzerine kurgulanmış her senaryoyu turneler düzenleyerek esnaf gezisi kılıfında seçmenlere hile yoluyla aktarmayı hedefleyen oyun dalına, İP TİYATROSU denir. Değme eserlere taş çıkartırlar.'' dedi.

 

 Açıklama yok.

 

 

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fatih Çetinkaya, esnaf gezisi, oynanan tiyatro, kandırma, stratejisi, esnafın
Yorumlar
Haber Yazılımı