MHP'li Yıldız'dan Muhaliflere: Bu Dert Onlara Yeter
Haber Detayı
31 Mayıs 2021 - Pazartesi 19:23 Bu haber 2627 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Muhaliflere: Bu Dert Onlara Yeter
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalif kesimi çıldırtacak bir açıklama yaparak, bu derdin onlara yeteceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Muhaliflere: Bu Dert Onlara Yeter

Tarım sektörünün 2021 yılı ilk çeyreğinde 7,5 büyüme kaydetmesi üzerine çılgına dönerek eleştiri oklarını iktidara yönelten muhalif kesimlere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Tarım sektöründeki büyüme oranlarından rahatsız olan muhalif kesimin başarıyı ucuzlatmak için kıvrandığını belirterek, bu derdin onlara yeteceğini söyledi.

 

TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ'DEN BÜYÜME ORANI AÇIKLAMASI

 

2021 yılının ilk çeyreğinde Tarım sektörünün büyüme oranlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tarım sektörü 2021 yılı ilk çeyreğinde 7,5 büyüme kaydetti. Böylece üst üste on çeyrektir, tarım kesintisiz büyüdü. Ülkemizde tarımın diğer sektörlere göre daha fazla büyüyor olması önemli. Bu verileri hem çiftçimize hem de bizlere moral vermesi ve yapılan işin değerini göstermesi açısından son derece önemli buluyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ YILDIZ'DAN MUHALİFLERE CEVAP: BU DERT ONLARA YETER

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Tarım sektöründeki büyüme oranlarını açıklamasından sonra, herşeye muhalefet etmeye alışkın Profesör ünvanlı muhaliflerin büyüme oranlarını beğenmemesi üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye ekonomisi 2021’in  ilk çeyreğinde 7 büyümüş. Bu veriler Prof. ünvanlı bazı egzantrikleri oldukça rahatsız etti. Başarıyı ucuzlatmak için ama, fakat demeye başladılar. Ne diyelim? Bu dert onlara yeter!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Feti Yıldız, çıldırtacak açıklama, Tarım sektörü, ilk çeyrek, büyüm
Yorumlar
Haber Yazılımı