MHP'li Büyükataman: Kuşatmayı Yarmak Zorundayız
Haber Detayı
25 Temmuz 2021 - Pazar 10:46 Bu haber 2456 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Kuşatmayı Yarmak Zorundayız
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkiye'nin maruz kaldığı kuşatmayı yarmak için Türk düşmanlarına karşı olağanüstü çaba harcadıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Kuşatmayı Yarmak Zorundayız

MHP Nilüfer İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Akçalar Mahalle Temsilciliği hizmet binası açılış törenine katılan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP'nin Ak Parti ile Cumhur İttifakı'nı kurma nedenleri konusunda bilgilendirmelerde bulunarak, Türkiye'nin maruz kaldığı kuşatmayı ne pahasına olursa olsun yaracaklarını söyledi.

 

MHP NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN AÇILIŞ TÖRENİ AÇIKLAMASI

 

MHP Nilüfer İlçe Başkanlığından Akçalar Mahalle Temsilciliği hizmet binasının açılış töreniyle ilgili yapılan açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreterimiz Sayın İsmet  Büyükataman, İl Başkanımız Sayın M.Cihangir Kalkancı, Nilüfer İlçe Başkanımız Sayın Levent Karakoç, Osmangazi İlçe Başkanımız Sayın Seyfi Seyfioğlu, Yıldırım İlçe Başkanımız Sayın Halil İbrahim Bozkurt, Nilüfer Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Selçuk Karavel, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile Halkımızın geniş katılımlarıyla Akçalar Hizmet Binamızın açılışını gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.'' denildi.

 

İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN AK PARTİ İLE CUMHUR İTTİFAKI'NI KURMA NEDENLERİ

 

15 Temmuz sonrasında Ak Parti ile birlikte Cumhur İttifakı'nı neden kurdukları konusunda önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, terörle mücadele, iç ve dış tehditlerin üstesinden gelme ve dış politikada maruz kalınan tehditle tehlikeleri bertaraf etme stratejisi, MHP'nin öncelikle savunduğu kırmızı çizgiler arasındadır. Türkiye'nin maruz kaldığı tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek, beka sorununu ortadan kaldırmak, kırk yıldır Türk Milletimizin ve ülkemizin başına bela edilen terörün üstesinden gelmek için adım attık. Her türlü hesabı kitabı bir kenara bıraktık. Kapalı kapılar ardından hiçbir pazarlık yapmadık. Devletimizin geleceğine olan inancımız ve taşıdığımız kaygılar nedeniyle aziz milletimizin emanetçisi olan Ak Parti ile Cumhur İttifakı'nı oluşturduk." dedi.

 

NE PAHASINA OLURSA OLSUN KUŞATMAYI YARACAĞIZ

 

Demokrasi götürecekleri iddiasıyla gittikleri her yere ölüm, kan ve gözyaşı taşıyan ABD'nin işbirlikçilerin katılımıyla Türk Demokrasi Platformu'nu oluşturarak tüm Türk düşmanlarını Türkiye'ye karşı birleştirmeye çalıştığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Devletimiz, tarihimizin hiçbir döneminde olmadığı kadar her alanda ve her anlamda çok ciddi bir kuşatmayla karşı karşıya kalmıştır. Ne pahasına olursa olsun, bu kuşatmayı yarmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Kuşatmayı yarmak için eksikliklerimizi gidermek durumundayız. Günü geldiğinde birilerine ders vermek icap ediyorsa dersini sandıkta vermek olgunluğuna ve ferasetine sahibiz. Başkalarının aklına ihtiyacımız yoktur. Başkalarının yönlendirmesiyle hareket edebilecek bir çadır devlet de değiliz. Önümüzdeki süreçte, Türkiye'nin maruz kaldığı tehdit ve tehlikeleri göz ardı etmeden değerlendirip önlemleri almak durumundayız.'' dedi. 

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir ata biniyor, ayakta, açık hava ve anıt görseli olabilir

 

Bir 17 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'MILLI PARIISI NİLÜFER İLÇESİ AKÇALAR TEŞKİLATI' görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 4 kişi, sakal, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Türkiye, maruz kaldığı, kuşatma, kuşatmayı yarmak, çabalıyoruz, Türk düşmanları, Cumhur İttifakı, neden kuruldu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı