Bingöl Ülkü Ocakları'ndan Teşkilatı Hedef Alanlara Çağrı
Haber Detayı
25 Temmuz 2021 - Pazar 14:29 Bu haber 4820 kez okundu
 
Bingöl Ülkü Ocakları'ndan Teşkilatı Hedef Alanlara Çağrı
Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur, MHP ve Ülkü Ocakları İl Başkanlarını mesnetsiz dedikodular ve eleştirilerle itibarsızlaştırmaya çalışanlara tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Bingöl Ülkü Ocakları'ndan Teşkilatı Hedef Alanlara Çağrı

Sözde MHP'lilik ve Ülkücülük adına MHP ve Ülkü Ocakları İl Başkanlarını hedef alanlara tepki gösteren Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur, sürekli olarak farklı ortamlarda Teşkilatları hedef alanlara ve onlarla yol arkadaşlığı yapanlara, Ülkü Ocakları'nın düzenlediği seminerlere katılım sağlayarak Teşkilatçılığı öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLARINI HEDEF ALANLARA HATIRLATMA

 

MHP ve Ülkü Ocakları İl Başkanlarını mesnetsiz dedikodular ve eleştirilerle itibarsızlaştırmaya çalışanlara tepki gösteren Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP İl Baskanı ve Ülkü Ocakları İl Başkanını saymayıp toplumda söz sahibi olduğunu düşünenler, unutmayın ki bu teşkilatın her ilde sadece iki başkanı vardır. Bu iki Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın İl temsilcileridirler.'' dedi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI'NIN SEMİNERLERİNE KATILIRSANIZ TEŞKİLATÇILIĞI ÖĞRENİRSİNİZ

 

Sürekli olarak farklı ortamlarda Teşkilatları hedef alanlara ve onlarla yol arkadaşlığı yapanlara çağrıda bulunan Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur, ''Teşkilatla bağı olmayıp, teşkilatın içeriğini dahi bilmeyen ve teşkilatı eleştirenlerle yol giden, sonradan söz sahibi olanlar, size tavsiyem en azından Ülkü Ocaklarımızın seminerlerine tam katılım sağlarsanız size teşkilatçılığı öğrenmeniz konusunda büyük bir fayda sağlarız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı, Mesut Boğatemur, MHP ve Ülkü Ocakları, hedef alanlara, İl Başkanları, Teşkilatlar, önemli hatırlatma, çağrı yaptı, MHP Bingöl
Yorumlar
Haber Yazılımı