MHP'li Büyükataman: Kirli İlişkiler Ortaya Serildi
Haber Detayı
25 Kasım 2020 - Çarşamba 16:04 Bu haber 2563 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Kirli İlişkiler Ortaya Serildi
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, her gün ortaya çıkan itiraf ve itirazların kirli ilişkileri ortaya serdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Kirli İlişkiler Ortaya Serildi

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, her gün ortaya çıkan itiraf ve itirazların kirli ilişkilerin gizlenemeyecek boyuta ulaştığını belirterek, olanları inkarda birleşen ittifakı Türk Milletinin hayretle izlediğini söyledi. 

 

HER GÜN YAPILAN İTİRAFLAR KİRLİ İLİŞKİLERİN GİZLENEMEYECEK BOYUTTA OLDUĞUNU GÖSTERDİ

 

Her gün ortaya çıkan itiraf ve itirazlar göstermektedir ki İP’in aracılar üzerinden FETÖ ile ve CHP’nin kanatları altındaki HDP üzerinden Kandil ile olan kirli ilişkileri, gizlenemeyecek boyuttadır. Zilletin yalan ve inkâr ufkuna ise tüm seviyesizler gıpta ile bakmaktadır. 2 Haziran 2018'de Cumhuriyet gazetesine, 21 Haziran 2018’de Tele 1’e konuşan Kılıçdaroğlu’nun övünerek anlattığı çalışmaları bugün inkâr etmesi, zillette buluştuğu ortaklarıyla tam bir karakter birliğinde olduğunu göstermektedir.

 

İNKARDA BİRLEŞİLMESİNİ TÜRK MİLLETİ HAYRETLE İZLEMEKTEDİR

 

Şer ittifakının inkârda da birleştiğini büyük Türk milleti “hayretle” izlemektedir. Zilletin eşbaşkanları Kılıçdaroğlu, Akşener, Sancar, Karamollaoğlu gerçekleri inkâr etse de partilileri ya konuşarak ya da susarak kendilerini yalandan uzak tutma gayreti içerisindeler. Bu kapsamda İbrahim Kaboğlu’nun başkanlığındaki toplantıya katıldığı iddia edilen Bursa Milletvekili Ahmet Kâmil Erozan’ın henüz bir açıklama yapmamış olması “Sükût ikrardandır.” kuralı gereği olsa gerektir.

 

KAMUOYU ADINA SORUYORUZ

 

“Berlin İrtibat Görevlisi” olarak duyurduğu bir hanımefendinin 2019 yılında Almanya’da benzer bir toplantıya katılması üzerine, hanımefendinin kendileriyle “kurumsal" bir bağı olmadığını söyleyerek reddiye yayınlayan Erozan, kendisi için de “kurumsal” bir açıklama yapacak mı? Kamuoyu adına sormaktayız: İP’in Uluslararası Politikalar Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kâmil Erozan da 2019 yılında yaptığı açıklamadaki gibi toplantıya kurumsal bir sıfatla değil de “bir arkadaşının daveti” ile mi gitmiştir? Yoksa bir arkadaşa bakıp çıkmış mıdır?

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Kirli ilişkiler, ortaya döküldü, gizlenemeyen boyutta, siyasi ilişkiler, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı