Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Çukurovalı Üreticilere Müjde
Haber Detayı
25 Kasım 2020 - Çarşamba 11:03 Bu haber 2482 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Çukurovalı Üreticilere Müjde
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Çukurovalı üreticileri sıkıntıya sokan TARSİM sorununun çözüldüğünü duyurdu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Çukurovalı Üreticilere Müjde

Türkiye genelinde olduğu gibi Adana ve çevresindeki üreticileri sıkıntıya sokan TARSİM kapsamına alınmayan ürünler konusunda açıklamalar yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Portakal, Mandalina, Altıntop, Limon ve Üzüm ürünlerinde sıcak hava zararının TARSİM kapsamına alındığını söyledi.

 

ADANAMIZ VE BÖLGE ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN BÜYÜK KARAR

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, TARSİM kapsamına alınan ürünler konusunda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TARSİM tarafıdan 2021 yılında sigorta kapsama alınacak riskler, ürünler ve bölgeler ile prim desteği oranlarına ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı.  Portakal, Mandalina, Altıntop, Limon ve Üzüm ürünlerinde sıcak hava zararı TARSİM kapsamına alındı. Adanamız ve bölge üreticilerimiz için önemi büyük bu karar için Sayın Cumhurbaşkanımıza, emekleri için Tarım Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi.

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Jülide Sarıeroğlu, TARSİM kapsamına, alınan ürünler, sigorta kapsamı, Adanalı üreticiler, Çukurovalı üreticiler
Yorumlar
Haber Yazılımı