MHP'li Akçay: MHP'yi Eleştireceğinize Kendinize Bakın
Haber Detayı
25 Kasım 2020 - Çarşamba 10:08 Bu haber 2147 kez okundu
 
MHP'li Akçay: MHP'yi Eleştireceğinize Kendinize Bakın
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP'nin Cumhur İttifakı'na verdiği destekten rahatsız olanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: MHP'yi Eleştireceğinize Kendinize Bakın

MHP'nin Türkiye’nin bekasına yönelik tehditler konusunda hükümete desteğinden rahatsız olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP’ye laf yetiştireceklerine Anayasanın ilk üç maddesinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin değiştirilmesi ile Atatürk’süz ve Türk’süz Anayasa taleplerini nasıl hazmettiklerine bakmaları gerektiğini söyledi.

 

MANDACILIK ZİHNİYETİYLE BEYAZ SARAY'DAN İKTİDAR DİLENİLİYOR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Teröristlerin hamiliğine soyunan CHP, şimdi de mandacılık zihniyetiyle Beyaz Saray’dan iktidar dileniyor. Beyaz Saray dilencisi CHP’nin genel bşk. yrd. Seyit Torun MHP’nin Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin bekasına yönelik tehditler konusunda hükümete desteğinden rahatsız olmuş. HDP’li belediyelere sahip çıkan Seyit Torun MHP’ye laf yetiştireceğine terör örgütlerinin propagandasını yapan, çocuk parklarını terör örgütlerinin sembolleriyle donatan ve yalan virüsüyle milleti devlete karşı kışkırtan, sorumlusu olduğu CHP’li belediyelere baksın.'' dedi.

 

ATATÜRK'SÜZ VE TÜRK'SÜZ ANAYASAYI NASIL HAZMETTİKLERİNİN HESABINI VERMELİ

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''CHP ve sözcüsü Torun, MHP ve Liderimizle uğraşacağına terör örgütleriyle işbirliği yapan, İmralı Canisinin talebi doğrultusunda yerel yönetimlere özerklik vaat eden, Kandil, Pensilvanya ve Beyaz Saray’dan iktidar dilenen mandacı CHP’ye bakmalıdır. CHP’li Seyit Torun öncelikle hdp, pkk ve İP ile hazırladıkları ihanet anayasasının ve Anayasamızın ilk üç maddesinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin değiştirilmesini, Atatürk’süz ve Türk’süz Anayasayı nasıl hazmettiklerinin hesabını vermelidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, MHP, Cumhur İttifakına destek, verdiği destekten rahatsız olan, kendinize bakın, Mandacı zihniyet, iktidar dilenen
Yorumlar
Haber Yazılımı