Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yatırım Müjdesi
Haber Detayı
25 Kasım 2020 - Çarşamba 12:38 Bu haber 4176 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yatırım Müjdesi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'ya yapılacak yatırımlar ve devlet desteği konusunda müjdeler verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yatırım Müjdesi

Adana'ya yapılacak yatırımlar ve yatırımlara devlet desteği verilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, her alanda gelişim potansiyeli yüksek tarım-sanayi-turizm-gastronomi-ticaret kültür şehri Adana için çok çalışacaklarını söyledi.

 

ÜRETİM TESİSİ YATIRIMINA PROJE BAZLI DEVLET YARDIMI

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adanamızda saf teraftalik asit(PTA) ve polimer/cips üretim tesisi yatırımına proje bazlı devlet yardımı verilmesine ilişkin karar Resmî Gazete’de yayımlandı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a şehrimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

SASA TARAFINDAN ADANA'YA YAPILACAK YATIRIM

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, ''Adanamız, ülkemiz açısından önemli ve stratejik özelliğe sahip SASA Polyester A.Ş tarafından yapılacak yaklaşık 11.3 milyar TL’lik yatırım şehrimize hayırlı olsun. Her alanda gelişim potansiyeli yüksek tarım-sanayi-turizm-gastronomi-ticaret kültür şehri Adana için çok çalışacağız.'' dedi.

 

TÜRKİYE İDEALİMİZ DOĞRULTUSUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde 81 ilimizde sanayicimizden çiftçimize, esnafımızdan işçimize, memurumuzdan emeklimize her kesime güçlü şekilde destek vererek daha güçlü daha büyük Türkiye idealimiz doğrultusunda emin adımlarla Milletimizle birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Jülide Sarıeroğlu, Adanaya yeni yatırım, devlet desteği, Adanalılara yatırım müjdesi, yatırım müjdesi, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı