MHP'li Büyükataman'dan İP'in Akıbetine Yönelik Öngörü
Haber Detayı
22 Aralık 2023 - Cuma 10:23 Bu haber 1494 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan İP'in Akıbetine Yönelik Öngörü
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, istifa krizi yaşanan İyi Parti'nin akıbetine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan İP'in Akıbetine Yönelik Öngörü

İyi Parti'de yaşanan parti içi kavgalar ve istifaların ulaştığı nokta hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, mevsimlik ihanet projesi olarak tanımladığı İyi Parti'nin siyasi çöplükte yerini alacağını söyledi. 

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN İYİ PARTİ'DE YAŞANAN GELİŞMELERE YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

Parti içi kavgaların yoğun yaşandığı İyi Parti'nin akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP’te son zamanlarda yaşanan istifalar, parti içi kavgalar, menfaat tezgahlarının, akçeli işlerin ortaya saçılması; yalan ve fitne üzerine inşa edilen siyasetin nasıl bir acziyet içerisinde çöktüğünü göstermektedir. Şaibeli ve çürük İP’e tutunanlar can havliyle apar topar istifa etmekte ve Akşener’in adeta sinir sistemini yerle bir etmektedirler. Geçmişte MHP’ye karşı kirli kumpaslar kurarak, tarlada bayırda gayrı meşru arayışlara girenlerin ihanet İP’i ayaklarına dolanmış ve iradesi ipotekli mevsimlik proje partisi yerle bir olmuştur. Aziz milletimiz mevsimlik bir ihanet projesi olan İP’e ve onunla vekil değiş tokuşu yapan siyasi dolandırıcılara cevabını sandıkta vermiştir. Kopmak üzere olan İP’in son kullanma tarihi geçmiştir. Ve çok yakında tarihi geçmiş her ürün gibi çöplükte yerini bulacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmet Büyükataman, istifa krizi, yaşanan, siyasi parti, akıbeti
Yorumlar
Haber Yazılımı