MHP'li Akçay'dan Hakkari Yüksekova'da Önemli Açıklama
Haber Detayı
05 Kasım 2021 - Cuma 11:57 Bu haber 2270 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Hakkari Yüksekova'da Önemli Açıklama
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Yüksekova İlçe Teşkilatı'nın açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Hakkari Yüksekova'da Önemli Açıklama

MHP'nin Adım Adım 2023; İl İl Anadolu programı kapsamında ziyaret ettiği Hakkari'de MHP Yüksekova İlçe Teşkilatı'nın açılışını gerçekleştiren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı’nın terörle mücadeledeki kararlılığı sayesinde Hakkari'ye huzur geldiğini ve tüm sektörlerin ekonomik olarak harekete geçtiğini belirterek, tüm vatandaşları Hakkari’nin sorunlarını çözmek için gayret eden MHP'ye katılmaya davet etti.

 

ERKAN AKÇAY, MHP HAKKARİ İLÇE TEŞKİLATI'NIN AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU

 

MHP'nin yeni çalışma proğramı kapsamında ziyaret ettiği Hakkari'de MHP Yüksekova İlçe Teşkilatı'nın açılışını gerçekleştiren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, çalışmalarından dolayı MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ve MHP Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Öztepe'ye, katılımlarından dolayı Hakkarililere teşekkür ettiği açıklamasında, ''Adım Adım 2023; İl İl Anadolu programımız kapsamında Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay Kılavuz, MYK Üyelerimiz Sayın M. Beşir Tatar, Ali Uçak, Hakkari İl Başkanımız Sayın Fatih Özbek, İlçe Başkanımız ve partililerimizle Yüksekova ilçe teşkilatımızın açılışını gerçekleştirdik. Ülkemize ve Partimize hayırlı olsun. MHP'ye kucak açan, coşkuyla karşılayan, geleneksel misafirperverliğini göstererek bizleri kucaklayan aziz ve asil Hakkarili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN TERÖRLE MÜCADELEDEKİ BAŞARISI

 

Cumhur İttifakı’nın terörle mücadeledeki kararlılığı sayesinde Hakkari'ye huzur geldiğine dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Yıllardır terör belasından çok acı çeken Hakkari artık huzur istiyor, dertlerine derman istiyor. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı’nın terörle mücadeledeki kararlığı ve kahraman güvenlik güçlerimizin azmi sayesinde Hakkari’ye, Yüksekova’ya ve tüm Türkiye’ye huzur gelmiştir. Huzurun gelmesiyle birlikte Hakkari’nin tarım, hayvancılık, madencilik ve turizm potansiyeli harekete geçmeye başlamıştır. Artık bundan sonra yatırımlar daha da çok artacak, gençlerimize istihdam sağlanacak, ailelerimiz, gençlerimiz terör belasından kurtulacaktır. Cumhur İttifakı’nın terörle mücadeledeki kararlılığı sayesinde artık Türkiye'nin her tarafı her türlü yatırım yapmaya elverişli hale gelmiştir. Hakkari’ye, Hakkari’nin değerlerine hep birlikte sahip çıkacağız. Hakkari’yi tarım, hayvancılık, turizm, madencilik ve eğitim şehri haline getirip tüm gençlerimize istihdam sağlayacağız.'' dedi.

 

ERKAN AKÇAY TÜM HAKKARİLİLERİ MHP'YE KATILMAYA DAVET ETTİ

 

Tüm vatandaşları Hakkari’nin sorunlarını çözmek için gayret eden MHP'ye katılmaya davet eden MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''MHP olarak Hakkari’yi yakından takip ediyoruz. Hakkari’nin, Hakkarililerin sorunlarının çözümü konusunda ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. MHP Millet Ocağıdır. İl binamızın ve Yüksekova ilçe binamızın kapısı herkese açıktır. Yüksekova  MHP teşkilatı Hakkarililerin, Yüksekovalıların ocağıdır, evidir. MHP birliğin, kardeşliğin, arkadaşlığın, dayanışmanın ocağıdır. MHP; meseleleri konuşma, çözüm ve çare bulma ocağıdır. Burada sevgi vardır, burada muhabbet vardır. Burada kardeşlik, arkadaşlık, dert ortaklığı vardır. Bütün Hakkarili, Yüksekovalı vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle MHP’nin saflarına katılmaya davet ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta, kalabalık ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Erkan Akçay, MHP Yüksekova, İlçe Teşkilatı, açılış töreni, MHP Hakkari, katılım, açılış, Cumhur İttifakı, MHP, MHP Haberleri, son dakika
Yorumlar
Haber Yazılımı