MHP'li Büyükataman'dan Babacan ve Gül'e Sert Tepki
Haber Detayı
21 Mart 2021 - Pazar 21:27 Bu haber 4503 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Babacan ve Gül'e Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ali Babacan'a ve destekçisi Abdullah Gül'ün kirli oyunlarını bozan ve engelleyen siyasetçiyi açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Babacan ve Gül'e Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Milletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM'den çıkmayarak eylem yapan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun TBMM'den derhal çıkarılmasına yönelik çağrı yapması üzerine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözaltı kararı almasını hazmedemeyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Gergerlioğlu’na destek için Kurucular Kurulu Üyesi’ni Meclis’e gönderen; aklı hâlâ Türk milletini ayrıştırmakta kalan Ali Babacan'ın, kirli niyetlerinin önündeki en büyük engelin MHP Lideri Bahçeli'nin olduğunu bildiğini söyledi.

 

ALİ BABACAN, KİRLİ NİYETLERİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELİN DEVLET BAHÇELİ OLDUĞUNU BİLİYOR

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Benim aklım hep Türkiye’dir diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin günlük siyasetin ötesinde; Türk devletinin ve milletinin ufkunu karartmaya çalışanlara karşı verdiği büyük mücadele, her kesimden insanın hakkı teslim ettiği saygıdeğer bir durumdur. PKK borazanlığından milletvekilliği düşürülen Gergerlioğlu’na destek için Kurucular Kurulu Üyesi’ni Meclis’e gönderen; aklı hâlâ Türk milletini ayrıştırmakta kalan Babacan, kirli niyetlerinin önündeki en büyük engelin Sayın Genel Başkanımız olduğunu en iyi bilenlerdendir.'' dedi.

 

ALLAH ABDULLAH GÜL VE ALİ BABACAN'A TÜRK MİLLETİNİ MUHTAÇ ETMEYECEK

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Perdenin gerisindeki efendisi, kraliçenin 'Gül'ünün 2009’da Polis Akademisi’nin mezuniyet töreninde 'İyi şeyler olacak.' sözünden sonra aziz milletimiz beka düzeyinde tehlikeler yaşamış, büyük Türk milleti bunlar milletin yakasından düşene kadar gün yüzü görmemiştir. Hâl böyle iken sahte başarı hikâyeleri ile Türk milletine ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların ekonomik tetikçisi Babacan’a -tarihte emsalleri görüldüğü üzere- bu necip millet helallik dahi vermeyecek; Allah, Türk milletini bunlara muhtaç etmeyecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, kirli oyunlarına, engel siyasetçi, Ali Babacan, Devlet Bahçeli, o biliyor, destekçisi gül, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı