MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Tokat Gibi Sözler
Haber Detayı
24 Kasım 2022 - Perşembe 08:38 Bu haber 1227 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Tokat Gibi Sözler
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, kaç parti değiştirmesine rağmen çizgisinde kırıklık olmadığını söyleyebilen Meral Akşener hakkında manidar sözler söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Tokat Gibi Sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6'lı masayı terket çağrısına cevap verirken Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik çirkin ifadeler kullanan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, çizgisinde kırıklık olmadığını söyleyebilen Meral Akşener'in zigzaglarla dolu siyasi hayatında zar atmadığı parti kalmadığını belirterek, zilletin kararsız ve karanlık masasında oturmaktan rahatsızlık duymayan Meral Akşener ve ortaklarının 2023 seçimlerinde dersini alacağını söyledi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AKŞENER'E 6'LI MASAYI TERKET ÇAĞRISI

 

Terör örgütü PKK'nın bombalı saldırısı sonrasında muhalefetin takındığı tutumu eleştirirken, Meral Akşener'e 6'lı masayı terketmesi yönünde çağrı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''CHP ve diğerlerini bir kenara koyarsak, 6'lı masadaki İyi Parti'nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi düşündürücü. Böyle bir dönemde İyi Parti'nin, bir dönüşüm yaparak 6'lı masayı terk etmesini ya da milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirmesini temenni ederiz.'' demişti.

 

ZİKZAKLARINI UNUTAN AKŞENER'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A CEVAP

 

6'lı masayı terket çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap verirken, DYP, Ak Parti ve MHP'de siyaset yaptığını unutarak çizgisinde kırıklık olmadığını söyleyebilen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa, bugün de aynı şeyi kararlılıkla savunan, aynı fikri savunan bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız.” sözleriyle, Cumhur İttifakı'na yönelik çirkin ifadeler kullandı.

 

Cumhur İttifakı'na yönelik çirkin ifadeleri TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada da sürdüren Meral Akşener, ''Sayın Erdoğan ve küçük ortağının oturduğu masa öyle bir kumar masasıdır ki saray her zaman kazanır. Bizim kararımız belli, irademiz net. İyi Parti dış politikada zar atmaz, ekonomide rulet oynamaz, milletin geleceğiyle asla bahse girmez. Bizden dahil olmamızı istedikleri masaya oturma niyetimiz yoktur. Biz o kumar masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz." dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

 

İP Genel Başkanı, milletimizin oyları ile seçilen cumhurbaşkanımıza ve aziz milletimizin iradesinin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne “kumarhane” diyerek Türkiye düşmanlarının diliyle konuşmaktadır. İP Genel Başkanı, zillet masasında adaylık kavgası kızıştıkça kontrolünü kaybetmekte ve tıpkı Zillet İttifakı'ndaki diğer ortakları gibi Türkiye Cumhuriyeti'ne ve millet iradesine saldırarak kendi iradesini teslim ettiği yabancı başkentlere yaranmaya çalışmaktadır.

 

AKŞENER, MHP'NİN MİTİNG TEMASINDAKİ CÜMLEYİ KOPYALADI

 

"Kararımız belli, irademiz net" ifadesini kullanan kopyacı İP Genel Başkanı'nın oturduğu zillet masası bugüne kadar içi boş mavralar dışında ne bir proje, ne bir karar, ne de bir aday açıklayabilmiştir. Ayrıca İP Genel Başkanı, İstiklal’deki terör saldırısı sonrasında “terörist denilmesi için elde delil yok” diyen Ahmet Kamil Erozan hakkında ne düşünmektedir? “Teröriste terörist diyemeyen İP Genel başkan yardımcısı hakkındaki net kararı nedir?

 

AKŞENER'İN ZAR ATMADIĞI PARTİ KALMADI

 

Cumhur İttifakı’na “kumar masası” diyerek iftira ile saldıran İP Genel Başkanı’nın zigzaglarla dolu siyasi hayatında zar atmadığı parti kalmadığını ve şahsi istikbali uğruna düştüğü siyasi çelişkileri bilmeyen yoktur. Türkiye'nin geleceğini ipotek altına almaya çalışan Zillet Masası'nda oturmaktan rahatsızlık duymayan İP Genel Başkanı’nın, aziz milletimizin iradesi ile kurulan Cumhur İttifakı'na "kumar masası" diyerek saldırması akıl ve ahlaktan yoksun olduğunu bir kez daha göstermiştir.

 

TÜRK MİLLETİ, KARARSIZ VE KARANLIK MASANIN DERSİNİ SANDIKTA VERECEK

 

İradelerini teslim ettikleri yabancı başkentlere teslimiyet gezileri düzenlemek haricinde tek bir faaliyeti olmayan, Türk milletinin iradesine hakaret eden, Türkiye karşıtı bu kararsız ve karanlık masanın dersini aziz milletimiz sandıkta verecektir.

 

Resim


 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, kaç parti, değiştirmesine rağmen, çizgisinde, kırıklık olmadığını, söyleyebilen, siyasetçiye, ayar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı