MHP'li Durmaz ve MHP Heyeti Düzce Deprem Bölgesinde
Haber Detayı
24 Kasım 2022 - Perşembe 10:46 Bu haber 1080 kez okundu
 
MHP'li Durmaz ve MHP Heyeti Düzce Deprem Bölgesinde
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP heyeti ve Bakanlar ile birlikte Düzce deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz ve MHP Heyeti Düzce Deprem Bölgesinde

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla bölgeye intikal eden MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP Heyeti olarak bölgeye gelen Bakanlar ile birlikte incelemelerde bulunduklarını söyledi.

 

MHP HEYETİ VE BAKANLAR DÜZCE DEPREM BÖLGESİNDE

 

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı depremde, 93 kişinin yaralandığı bildirildi. AFAD, 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, bölgede en büyüğü 4,3 olmak üzere toplam 212 artçı deprem meydana geldiğini duyurdu. Devletin bütün kurumları yaraları sarmak adına bölgeye intikal ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum deprem bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra afet koordinasyon toplantısı düzenledi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla bölgeye intikal eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bereberindeki MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Belediye Başkanlarından oluşan bir heyet ile birlikte, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Bölgede bulunan MHP Heyeti, vatandaşların sıkıntılarının giderilmesine yönelik yapılan çalışmalara Bakanlar ile birlikte katıldı.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEME AÇIKLAMASI

 

Beraberindeki MHP heyeti ve Bakanlar ile birlikte Düzce deprem bölgesinde incelemelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımızın talimatlarıyla, bu sabaha karşı yaşanan deprem nedeniyle Düzce ilimize gelerek, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte, Gölyaka ilçemizde incelemelerde bulunduk, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletttik. Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara nezaret eden Bakanlarımızla bir araya gelerek, depremi yaşayan vatandaşlarımıza devletimizin yanlarında olduğunu hissettirdik. MHP olarak sıkıntı yaşayan her vatandaşımızın yanındayız. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Rabbim ülkemizi milletimizi daha beterinden korusun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, MHP heyeti, Bakanlar, Düzce, deprem bölgesinde, incelemelerde bulundu, Düzce depremi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı